انواع مدل های خانه متحرک ، سرپناهی که همه جا همراه شماست
به گزارش مجله سیاران، برای اولین بار در سایت اتاق قصد دارم شما خوانندگان عزیز را با انواع مدل های خانه متحرک آشنا کنم که متاسفانه در ایران هوادار آنچنانی ندارد، حتی شاید ایده استفاده از این خانه ها در ابتدا غیر ممکن و اندکی عجیب بنظر رسد اما همینکه متوجه فواید آنها شده و با مدل های شیک و مدرن آنها آشنا شوید به احتمال بسیار زیاد نظرتان عوض خواهد شد.
جهت دریافت خدمات رنگ پتینه چیست با گروه ساختمانی آبان در ارتباط باشید. هر گونه خدمات رنگ آمیزی با تکنیک های مدرن پتینه کاری را به ما بسپارید.
از آنجایی که امروزه دیگر طراحی محیط زندگی و کار به یکدیگر کاملا نزدیک شده و اندازه خانه ها به طور پیوسته در حال کوچک شدن است، ایده های جدیدی برای غلبه بر این مسائل شکوفا می شوند. همچنین قابل حمل بودن در دنیای پر تحرک کنونی نیز به موضوع مهمی تبدیل شده و شرکت های صنعتی سعی می نمایند تا این قابلیت را در کالاهای تولیدی شان قرار بدهند، بنابراین وقتی به سمتی می رویم که قرار است تمامی وسایل ضروری مان در سفر همراهمان باشد، جای تعجبی ندارد که محل سکونتمان نیز به این گروه اضافه شوند.
چند سالی است که تب استفاده از خانه های متحرک برای جوانان و خصوصا بازنشتگان بالا گرفته است طوری که در بعضی کشورها می توانید این خانه ها را به صورت آنلاین از اینترنت سفارش بدهید. تنها بعد از چند روز سفارش تکمیل شده و به محل مورد نظر شما فرستاده می گردد. سفارش این مدل ها به قدری راحت شده که خریدار فقط باید مکان استفاده از خانه را معین نموده و نگران هیچ چیز دیگر نباشد.
برای همه ما مطمئنا اولین چیزی که بعداز شنیدن خانه های متحرک به ذهنمان خطور می نماید، کاروان و تریلرهای کشیدنی پشت ماشین ها هستند. مدل هایی که در زیر مشاهده می کنید نیز از ابتدایی ترین نوع های خانه متحرک هستند. این کاروان ها با داشتن چند جفت چرخ همه جا کشیده می شوند و برای کمپ زدن در حومه شهر یا سفرهای طولانی بسیار مناسب هستند. وجود پنجره های کشویی شیشه ای اجازه می دهد از طبیعت اطراف نیز بهره لازم و کافی را ببرید. مساحت این خانه های چیزی بین 15 تا 20 متر مربع است.
شاید فکر کنید خانه های متحرک فقط در کاروان ها و تریلرها خلاصه می گردد اما اینگونه نیست. خانه هایی که در زیر مشاهده می کنید باید بوسیله کامیون های باربری جابجا شوند اما برخلاف ظاهرشان وزنی بسیار سبک دارند. ظاهر سیمانی و بتنی این خانه در حقیقت چیزی جز پنل های چوبی با طرح بتن و سیمان نیست. قسمت درب ورودی این خانه نیز بجای قرار دریافت درب های معمولی از درب های کشویی و شیشه ای استفاده شده است. داخل خانه نیز تماما از چوب استفاده شده که شامل اتاق نشیمن، آشپزخانه، حمام و دستشویی نیز می باشد.
برای افرادی که بدنبال خانه های کوچکتر هستند مدل های میکرو که طرحی کپسولی دارند گزینه مناسبی به شمار می فرایند. همانطور که در عکس های زیر مشاهده می کنید این کپسول ها اندازه کوچکی دارند و در بزرگترین مدل ها نهایتا به 9 متر مربع برسند. اما نکته جالب در خصوص این خانه خودکفا بودن آن از لحاظ انرژی است، سقف این خانه ها با سلول های خورشیدی پوشانده و همینطور پنجره های شیشه ای نیز از جنس صفحه های خورشیدی هستند که انرژی برق لازم و کافی را برای ساکنین فراهم می نماید.
خانه های کوچک دیگر مانند شکل زیر وجود دارند که فقط فضایی برای نشستن و پخت و پز فراهم می نمایند. این خانه که بیشتر ظاهر آن با حجم های مجعبی خودنمایی می نماید نکته ای پنهان در خود داردکه نقطه قوت آنها بشمار می رود. کل این سازه با نوعی فوم مقاوم ساخته شده که وزن بسیار سبکی دارد طوری که به تنهایی می توانید آنرا بلند کنید. هر کدام از اتاق های این خانه قابل چرخاندن و تبدیل به اتاق های دیگر مانند حمام را دارد.
اما بزرگترین خانه متحرک این پست متعلق به نمونه زیر است که مساحتی برابر با 41 متر مربع برای زندگی فراهم می نماید. البته همانطور که از ارتفاع خانه معین است، این خانه دو طبقه بوده و بهمین خاطر با احتساب فضا هر دو طبقه، مساحتی 40 متری پیدا نموده است. برای ایجاد فضای خصوصی بیشری نمای ورودی خانه با پنل چوبی متحرکی پوشیده می گردد که به راحتی باز و بسته می گردد برای مثال در شب های می توانید این پوشش را باز کنید و در طی روز برای دریافت نور بیشتر آنرا جمع کنید.
در ادامه مدل های دیگر را مشاهده می کنید:
×
خوانندگان این نوشته مطالب زیر را نیز خوانده اند:
نمونه ای بسیار زیبا از طراحی ویلای جنگلی با مصالح طبیعی
نمای ساختمان در وسط جنگل / نمای داخلی و خارجی کلبه جنگلی
آشنایی با دکوراسیون داخلی منزل مسکونی به شکل بشقاب پرنده
آشنایی با معماری ویلای هزار متری در مجاورت دریاچه کوهستانی