نصب سامانه پدافندی جدید در سفارت آمریکا در بغداد
به گزارش مجله سیاران، منابع امنیتی عراق اعلام کردند ارتش آمریکا سامانه پدافندی و دفاعی جدیدی را در سفارت این کشور آزمایش نموده است.

به گزارش گروه سیاسی خبرنگاران، به نقل از شبکه تلویزیونی الجزیره، منابع امنیتی عراق اعلام کردند ارتش آمریکا سامانه پدافندی و دفاعی جدیدی را در سفارت این کشور در داخل منطقه الخضراء بغداد آزمایش نموده است.
این منابع افزودند: آزمایش سامانه جدید پدافندی پس از آن صورت گرفت که این سفارتخانه پیشتر یک سامانه دفاعی پیشرفته و جدید را به منظور حمایت و حفاظت از سفارتخانه در برابر حملات موشکی گروه های مخالف حضور نظامی آمریکا در عراق، در ساختمان سفارتخانه نصب نموده بود.
منابع امنیتی گفتند: این سامانه قادر به مقابله با حملات پهپادی نیز خواهد بود.
این اقدام آمریکا در حالی صورت می گیرد که خبر ها حاکی از آن است که بعضی گروه ها برای حمله پهپادی به منافع آمریکا در عراق، نظیر حملاتی که به فرودگاه اربیل در منطقه کردستان عراق انجام گرفت، برنامه ریزی می کردند.
منبع: خبرگزاری دانشجو