مصاحبه، تحلیلگر آمریکایی: ترامپ با طرح تعویق انتخابات توجهات از مشکل اقتصاد آمریکا را منحرف کرد

به گزارش مجله سیاران، یک تحلیلگر سیاسی آمریکایی بر این باور است که دونالد ترامپ چون می داند که احتمالا در انتخابات شکست خواهد خورد به دنبال به تقویق ا فتادن انتخابات ریاست جمهوری است و با طرح این موضوع توجهات از مشکل اصلی مردم آمریکا یعنی اقتصاد را منحرف ساخت.

مصاحبه، تحلیلگر آمریکایی: ترامپ با طرح تعویق انتخابات توجهات از مشکل اقتصاد آمریکا را منحرف کرد

مایلز هوئینگ تحلیلگر سیاسی آمریکایی و نامزد حزب سبز در انتخابات کنگره 2016 میلادی در مصاحبه با خبرنگاران تاکید نمود: دلایل ترامپ برای به تعویق افتادن انتخابات کاملا واضح و روشن است. با توجه به اینکه او هیچ همدردی و همدلی با مردم رنج کشیده نشان نداده است، خواه این همدردی به خاطر ویروسی باشد که تا به امروز جان بیش از 150 هزار نفر را گرفته است یا میلیون ها آمریکایی که به خاطر سوء مدیریت بحران شیوع ویروس کرونا از نظر مالی در رنج و مشقت هستند، او و کارزار انتخاباتی اش قطعا می دانند که وی احتمالا در انتخابات آینده شکست خواهد خورد. دموکرات ها تا به امروز ده ها نظرسنجی را منتشر نموده اند و این در حالی است که جمهوریخواهان و کارزار انتخاباتی ترامپ حتی یک نظرسنجی را هم منتشر ننموده اند.

در ادامه متن کامل این مصاحبه را مشاهده می فرمایید:

خبرنگاران: رئیس جمهور آمریکا پنجشنبه ایده به تعویق افتادن انتخابات 3 نوامبر را عنوان کرد، ایده ای که به سرعت هم از سوی دموکرات ها و هم جمهوریخواهان در کنگره رد شد. فکر می کنید چرا ترامپ میخواهد بذر شک و تردید درباره مشروعیت نتایج انتخابات را از همین الان بکارد؟

هوئینگ: ترامپ اکنون حدود 4 سال است که در سمت ریاست جمهوری آمریکا است و هنوز به درستی نمی داند ساز و کار دولت چگونه است. او رئیس دولت فدرال است ولی دولت را به عنوان یک ماجراجویی تجاری خصوصی خودش می داند. دلایل ترامپ برای به تعویق افتادن انتخابات کاملا واضح و روشن است. با توجه به اینکه او هیچ همدردی و همدلی با مردم رنج کشیده نشان نداده است، خواه این همدردی به خاطر ویروسی باشد که تا به امروز جان بیش از 150 هزار نفر را گرفته است یا میلیون ها آمریکایی که به خاطر سوء مدیریت بحران شیوع ویروس کرونا از نظر مالی در رنج و مشقت هستند، او و کارزار انتخاباتی اش قطعا می دانند که وی احتمالا در انتخابات آینده شکست خواهد خورد. دموکرات ها تا به امروز ده ها نظرسنجی را منتشر نموده اند و این در حالی است که جمهوریخواهان و کارزار انتخاباتی ترامپ حتی یک نظرسنجی را هم منتشر ننموده اند. شاید تیم ترامپ کوشش می نماید تا او را از یک اتفاق اجتناب ناپذیر پنهان کند.

دلیل دیگر نیز به همین سادگی است. این مربوط به خودشیفتگی استکبار شخصی ترامپ است که معتقد است می تواند هر کاری را که می خواهد انجام دهد، فقط به این دلیل که رئیس جمهور است. او دنباله روی نیکسون رئیس جمهور اسبق آمریکا است که گفت: اگر رئیس جمهور کاری را انجام دهد، این کار جرم نیست. ترامپ نیز همان احساس را دارد و چیزی را که اعتقاد دارد، عمل می نماید، با دانستن این نکته که حزب مخالف، دموکرات ها، ابرازهای کافی و لازم برای عکس العمل را در اختیار ندارند.

خبرنگاران: پنجشنبه صبح، دولت آمریکا بدترین رکود مالی از زمان رکود عظیم را گزارش داد؛ افت 32.9 درصدی در سه ماه دوم. آیا معتقدید توئیت ترامپ کوششی برای منحرف کردن افکار عمومی از اخبار بد مالی است؟

هوئینگ: بیشتر اخبار بد، مالی یا سایر اخبار، بعد از ظهر آدینه منتشر می گردد. متاسفانه برای ترامپ وقت کافی وجود داشت تا این خبر را به وسیله گردش خبری به عنوان خبر مهم و اصلی تبدیل کند. بنابر این راهبرد معمول ترامپ وقتی با اخبار بد روبرو می گردد این است که توجه افکار عمومی را به موضوع و مساله دیگری منحرف کند. در این مورد نیز ترامپ تاخیر در برگزاری انتخابات و تقلب را عنوان کرد. موضوع اول که اصلا امکان پذیر نیست زیرا تنها کنگره است که می تواند تاریخ برگزاری انتخابات را تغییر دهد و موضوع دوم نیز مقصر دانستن چین برای دخالت در انتخابات ما به وسیله کلاهبرداری و تقلب در رای گیری است.

رکود مالی آمریکا به خودی خود محل بحث است ولی مجلس سنا به تعطیلات آخر هفته رفت بدون آنکه برای میلیون ها نفر که بیمه بیکاری خود را تا انتها جولای، سرانجام یافته می بینند، فکر اساسی کند. افت 32 درصدی اقتصاد به همراه مردمی که در حال از دست دادن حمایت مالی خود هستند، می تواند زمینه ساز شورش واقعی در میان توده ها باشد و این شامل حامیان طبقه کارگر می گردد. این بحران ها را نمی توان به وسیله توئیت های تمسخرآمیز نادیده گرفت.

خبرنگاران: ترامپ که در نظرسنجی ها از جو بایدن عقب افتاده است، گفته است که به نتایج انتخاباتی که شامل رای گیری گسترده الکترونیکی باشد، اعتماد نخواهد کرد- اقدامی که بسیاری از ناظران آن را با توجه به شیوع ویروس کرونا، امری حیاتی و ضروری می دانند. ترامپ بدون سند و مدرک مدعی شده است که رای گیری الکترونیکی منجر به تقلب و دستکاری در نتایج خواهد شد ولی او از رای گیری غیابی استقبال نموده است که البته این نوع رای گیری نیز با ایمیل انجام می گردد. این تقلب در رای گیری که ترامپ درباره آن صحبت می نماید، چیست؟

هوئینگ: در ابتدا ایده او در خصوص تقلب در رای گیری این بود که مردم بیش از یک بار رای بدهند البته نه هواداران وی بلکه مخالفانش. با وجود اینکه افراد زیادی از جمله فرماندارانی که مسئولیت مدیریت انتخابات را بر عهده دارند، اثبات کردند که عملا چنین تقلبی در انتخابات بعید است، ترامپ استدلال خود را به تقلب به وسیله دخالت خارجی تغییر داد. این مساله نه تنها غیرممکن است بلکه تقریبا خنده دار و مضحک است زیرا هدف وی اکنون دخالت چین است، آن هم در شرایطی که دموکرات ها به طور باورنکردنی روسیه را به دخالت در انتخابات ما متهم نموده اند.

اینکه چین چگونه می تواند در چنین رای گیری الکترونیکی تقلب کند، تقریبا غیرقابل تصور است. ولی یک منطق در استدلال ترامپ وجود دارد و آن این است که ترامپ از همان ابتدای کارزار انتخاباتی اولش، چین را به عنوان خطرناک ترین دشمن ما هدف قرار داده است، به خصوص از نظر مالی. با توجه به اینکه دو طرف چگونه در دریای جنوبی چین دست و پنجه نرم می نمایند، این استدلال می تواند مقدمه ای برای رویارویی با چین درست قبل از انتخابات باشد.

خبرنگاران: توئیت ترامپ درباره به تعویق افتادن انتخابات در شرایطی مطرح شده است که ایالات متحده در یک بحران چند بعدی و عظیم به سر می برد: شیوع ویروس کرونا که تا به امروز جان بیش از 150 هزار نفر را گرفته است، رکود شنماینده مالی که به واسطه شیوع ویروس کرونا تشدید شده و اعتراضات سراسری علیه خشونت و نژادپرستی پلیس. دیدگاه شما در این باره چیست؟

هوئینگ: استفاده از توئیتر برای اعلام تاخیر احتمالی در برگزاری انتخابات یا ایده تقلب در رای گیری، روش ترامپ برای بیان افکار فوری و غالبا عجیب او است. او به دلیل داشتن تفکر در خصوص مسائل، مشهور نیست ولی خودش می گوید که بیشتر از کارشناسان نسبت به مسائل و امور اشراف و آگاهی دارد. نیازی به گفتن نیست. او یک دلقک است. مهارت شماره یک او که یک مهارت سیاسی و تبلیغاتی است، آن است که خودش را به عنوان یک برند تبلیغ می نماید. او می داند چگونه توجهات را منحرف کند و به خصوص تقصیرات و مسئولیت را از خودش دور نماید. او پذیرش آنها را ضعف می داند. مسائل اطراف وی از کنترل خارج شده است. حلقه درونی وی، دوستان و متحدانش در فرایند تحقیقات قرار دارند ولی عفو و بخشش چیزی را حل نمی نماید. میچ مک کانل، رهبر بیشتریت مجلس سنا که قابل اعتمادترین سناتور است، پیش از این به نامزدهای جمهوریخواه گفته است که اگر برای پیروزی در انتخابات نوامبر لازم و لازم است، از ترامپ فاصله بگیرند.

تظاهرات گسترده در بسیاری از شهرهای آمریکا هفته هاست علیه وحشیگری و نژادپرستی نیروهای پلیس ادامه دارد و این مساله چالش های زیادی را برای ترامپ ایجاد نموده است. ترامپ در حال بازی با کارت نظم و قانون است ولی این مساله یاری چندانی به وی نخواهد کرد چرا که بیشتر آمریکایی ها اوباش نیستند بلکه به دنبال برگزاری تظاهرات آرام و مسالمت آمیز هستند ولی ترامپ از این تظاهرات وحشت زده شده و دستور سرکوب آن را صادر نموده است، چیزی که فقط کشورهای توتالیتر و استبدادی انجام می دهند. چیزی که او نباید درباره اش نگران باشد این است که اگر در انتخابات شکست بخورد و بایدن به عنوان رئیس جمهور سوگند یاد کند، باید به خاطر اقداماتش در زمان ریاست جمهوری جوابگو گردد.

منبع: خبرگزاری تسنیم
انتشار: 4 مهر 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: cyaran.ir شناسه مطلب: 571

به "مصاحبه، تحلیلگر آمریکایی: ترامپ با طرح تعویق انتخابات توجهات از مشکل اقتصاد آمریکا را منحرف کرد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مصاحبه، تحلیلگر آمریکایی: ترامپ با طرح تعویق انتخابات توجهات از مشکل اقتصاد آمریکا را منحرف کرد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید