فنونی برای آشپزی آسان
به گزارش مجله سیاران، درگزارش زیر چند فوت و فن برای آشپزی و کدبانوگری در منزل بیان شده است که امیدواریم مفید باشد.
به گزارش، برای تشخیص تخم مرغ تازه، آن را در یک کاسه آب سرد بگذارید. اگر تخم مرغ تازه باشد به ته ظرف می رود، اما اگر به سطح آب بیاید، بهتر است از آن استفاده نکنید.
برای پختن تخم مرغ به صورت آب پز یا عسلی، یک قاشق غذا خوری نمک در آب سرد بریزید و بعد تخم مرغ ها را در آن قرار دهید تا از ترک برداشتن تخم مرغ حین پخت جلوگیری کند. حتی اگر تخم مرغ دارای پوست نازکی باشد و هنگام پختن ترک بردارد، نمک باعث می شود که تخم مرغ در آب پراکنده نشود.
برای رفع بوی سیر از دست هایتان باید یک قاشق استیل را با دقت به تمام نقاط دست و لای انگشتانتان بمالید و سپس دست هایتان را با آب و صابون به طور کامل بشویید. استفاده از پوست زنده شده لیمو هم به شما کمک می کند.
برنج خرد شده را می توانید در سوپ، آش و دلمه استفاده کنید. زیرا بهتر لعاب می اندازد و غذا یا دسر شما را خوشمزه تر می کند.
اگر چند برگ کاهو اضافه آمده و به اندازه ای نیست که بتوان با آن سالاد درست کرد، می توانید که آن را خرد کنید و به کوکو سبزی بیفزایید و یا برای ته دیگ مانند نان در کف قابلمه قرار دهید، بسیار خوشمزه خواهد شد.
بیشترین مقدار از طعم قارچ در پوست آن واقع شده است و بنابر توصیه سر آشپز ها نباید آنرا پوست گرفت. پس قارچ هایتان را تمیز بکنید و بشویید یا قارچ های تمیزی بخرید که نیاز نباشد پوست آن ها را جدا کنید.
راه اول: تکه های شکلات را در کاسه ای قرار دهید و نصف استکان قهوه داغ روی آن بریزید. هم زود آب می شود و هم شیرینی شما خوش طعم می شود.
راه دوم: استفاده از روش طبخ غیر مستقیم. شکلات را در یک ظرف گود بریزید و این ظرف را در ظرف بزرگتر حاوی آب گرم قرار دهید؛ ظرف بزرگ را روی حرارت کم قرار دهید و شکلات را مرتب هم بزنید تا آب شود.
قرار دادن نان تست در یخچال بیات شدن آن را تسریع می کند؛ بنابراین بهتر است در یخچال نگهداری نشود بعد از خنک شدن نان می توان آن را در داخل نایلون فریزر به مدت بیشتری نگهداری کنید.
برای تهیه انواع کیک، به جای شیر می توانید آب میوه را جایگزین کنید، به این ترتیب طعم کیک شما هم تغییر خواهد کرد.
پودر لیمو عمانی، دارچین و کمی پودر گل محمدی است. بعضی افراد به جای گل محمدی از گلاب استفاده می کنند.
برای درست کردن سس مایونز، تخم مرغ ها را نیم ساعت قبل از شروع به کار از یخچال بیرون آورید تا کمی گرم شود.
سیب زمینی خام اگر به هر دلیل نرم و پلاسیده است، آن ها را مدت نیم ساعت درون آب سرد بریزید، دوباره سفت می شوند و تازگی خود را باز می یابند.
برای پختن سیب زمینی آب پز، از قلم نیاندازید یک یا دو قاشق غذاخوری نمک به آن اضافه کنید تا سیب زمینی ها ترک نخورند.
پرکاربردترین داروی سنتی برای درمان مسائل مفصلی، زنجبیل هست.
زنجبیل خشک کرده را با کمی روغن دنبه یا زیتون مخلوط کرده و به اطراف مفاصل بمالید.
شستن مفاصل باجوشانده آن برای کاهش ورم هم مفید است.
منبع: عصر ایران
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان