طرز تهیه کوکو سبزی مجلسی؛ از غذاهای ایرانی ساده

به گزارش مجله سیاران، کوکو سبزی از غذاهای سنتی ایرانی است که با کمترین مواد اولیه و در سریع ترین زمان ممکن تهیه می شود و می توانید آن را برای غذای اصلی، میان وعده و پیش غذا نوش جان کنید.

طرز تهیه کوکو سبزی مجلسی؛ از غذاهای ایرانی ساده

کوکو سبزی، غذای بسیار ساده و خوش طعمی است که از ترکیب تخم مرغ و سبزی های معطر تهیه می شود. این کوکو انواع مختلفی دارد که از کوکوسبزی مجلسی تا کوکو سبزی با نان تست، رولت کوکو سبزی، کوکوی کاهو و تره و... را در بر می گیرد.

یکی از نکته های جالب درباره کوکو سبزی این است که اگر آن را در سایت های خارجی جستجو کنید، از این غذای خوشمزه به عنوان املت ایرانی یاد شده است.

در کشور ما اغلب کوکوها بدون استفاده از گوشت درست می شوند. کوکو سبزی نیز از این قاعده مستثنا نیست و در تهیه آن می توانید از ترکیبات مختلفی از گیاهان استفاده کنید که در دسترس تان قرار گرفته است. سبزیجات معمول این غذا اغلب شامل مخلوط جعفری، گشنیز، شوید و تره می شود، هرچند اگر کمی شنبلیله و برگ سیر تازه به آن اضافه کنید، طعم وبوی مطبوع تری پیدا می کند. در برخی دستورهای آشپزی نیز از برگ های اسفناج و تره فرنگی نیز استفاده شده است. این غذای لذیذ را می توانید به صورت سرد و گرم و برای پیش غذا، غذای اصلی یا اسنک تهیه کنید.

در صورتی که سبزی کوکو در خانه داشته باشید، می توان گفت که کوکو سبزی از آسان ترین و سریع ترین غذاها برای مواقعی است که وقت کمی برای آشپزی دارید و در عین حال در پی یک وعده غذای خوش عطر وبو و لذیذ می شد. کوکو سبزی را می توانید برحسب ذائقه تان به شکل های مختلفی تهیه کنید و از آن لذت ببرید. در این مقاله از خبرنگاران شما را با انواع کوکو سبزی و طرز تهیه برخی از آن ها آشنا خواهیم کرد.

هرآنچه باید درباره کوکو سبزی بدانید:

  • طرز تهیه کوکو سبزی برای دو نفر
  • نکات تهیه کوکو سبزی
  • طرز تهیه کوکو سبزی در فر
  • طرز تهیه کوکو سبزی با سبزی خشک
  • طرز تهیه کوکو سبزی با جعفری
  • طرز تهیه کوکو سبزی مجلسی
  • فیلم طرز تهیه کوکو سبزی
  • انواع کوکو سبزی
  • خواص کوکو سبزی
  • طعم کوکو سبزی

کوکو سبزی برای دو نفر

مواد لازم:

  • 200 گرم سبزی کوکو پاک کرده
  • یک حبه سیر رنده شده
  • یک تا دو عدد تخم مرغ
  • زرشک و گردو (دلخواه)
  • نمک، فلفل و زردچوبه به اندازه لازم
  • یک عدد پیاز ریز رنده شده
  • یک قاشق غذاخوری آرد سفید

طرز تهیه کوکو سبزی برای دو نفر

1. ابتدا تخم مرغ ها را با همزن دستی یا چنگال مخلوط کنید تا از حالت لختگی درآید.

2. سبزی ها را ریز خرد کرده و به تخم مرغ اضافه کنید.

3. سیر و پیاز رنده شده آب گرفته، نمک، فلفل و زرچوبه و آرد را هم در این مخلوط بریزید و خوب مخلوط کنید.

4. تابه ای را روی حرارت قرار دهید و اندازهی روغن مایع در آن بریزید.

5. مایه کوکو را در تابه پخش کنید و اجازه دهید تا با حرارت ملایم بپزد و سرخ شود. در این مرحله بهتر است در تابه را بگذارید.

6. وقتی کوکو خودش را گرفت و روی آن بسته شد و دیگر شل نبود، آن را برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود. در این مرحله نیازی به گذاشتن در تابه نیست؛ هرچند باید اندازهی روغن به آن اضافه کنید.

7. هر دو طرف کوکو که طلایی شد، آن را در ظرف سرو قرار دهید و برش بزنید.

نکات تهیه کوکو سبزی

  • سبزی کوکو اغلب شامل تره، گشنیز، جعفری و شوید می شود که اندازه تره دوبرابر بقیه سبزی ها است؛ هرچند با توجه به ذائقه تان می توانید این مقادیر را تغییر دهید یا سبزی های دیگری همچون برگ سیر، نعناع، ترخون، ریحان و سبزی های معطر محلی و حتی کاهو نیز به کوکو اضافه کنید.
  • مواد لازم کوکو سبزی برای چهار تا پنج نفر عبارت است از: سبزی کوکو پاک نشده به اندازه یک کیلو، چهار تا پنج عدد تخم مرغ (به درشتی یا ریزی تخم مرغ بستگی دارد)، یک عدد پیاز رنده شده، چهار حبه سیر، نمک و فلفل، دو قاشق سوپ خوری آرد، یک چهارم پیمانه مغز گردو و یک قاشق غذاخوری زرشک که همگی با هم مخلوط می شوند.
  • شنبیله تازه یا خشکی که در کوکو استفاده می شود نباید بیش از حد مصرف شود؛ زیرا می تواند به تلخی کوکو سبزی بینجامد. به طور کلی شنبلیله کمترین اندازه را در بین سبزیجات کوکو دارد.
  • سبزی تازه را باید ساطوری کنید؛ اما نباید خیلی ریز شود. ریزی یا درشتی سبزی به سلیقه هر فرد بستگی دارد.
  • کوکو سبزی را می توانید ضخیم درآورید. در واقع طرز تهیه کوکو سبزی ضخیم تفاوتی با دستور ذکرشده ندارد؛ فقط باید حرارت را بسیار کم کنید تا مغز کوکو کاملا بپزد. برای این منظور بهتر است از شعله پخش کن استفاده کنید.
  • برای اینکه کوکو سبزی آب نیندازد، باید هم زمان با مخلوط کردن مواد، تابه را روی حرارت بگذارید تا داغ شود و در آن روغن بریزید و اجازه دهید تا کاملا داغ شود. در واقع نباید بین مخلوط کردن مایه کوکو و داغ شدن تابه و روغن، فاصله بسکمک باشد.
  • برای تزیین کوکو می توانید از زرشک و گردو استفاده کنید؛ هرچند که برخی این دو ماده را در داخل کوکو نیز به کار می برند.
  • برای طرز تهیه کوکو سبزی با سبزی یخ زده باید چند ساعت قبل از پخت غذا، سبزی را از فریزر خارج کنید تا به دمای محیط برسد؛ سپس آب اضافه آن را با فشار دست بگیرید.
  • برای پفکی ترشدن کوکو سبزی می توانید به اندازه یک قاشق چای خوری به آن بکینگ پودر بزنید.
  • در برخی دستورهای آشپزی، سبزی کوکو را از قبل کمی تفت می دهند تا آب آن گرفته شود و سپس به آن تخم مرغ و ادویه و نمک می زنند و در تابه می ریزند.
  • هنگام سرخ کردن کوکو می توانید قدری کره به روغن مایع اضافه کنید تا طعم و عطر بهتری بگیرد.
  • پس از مخلوط کردن مواد، مایه کوکو سبزی اغلب آب می اندازد که برای انسجام بهتر کوکو می توانید یک یا دو قاشق آرد سفید به آن اضافه کنید.
  • طرز تهیه کوکو سبزی با سیب زمینی هم بسیار ساده است؛ فقط باید به مواد اولیه، یک عدد سیب زمینی رنده شده ریز (خام یا پخته) و یک تا دو قاشق غذاخوری ماست و آرد اضافه کنید. برای اینکه غذایی رژیمی و کم کالری داشته باشید، به جای سرخ کردن کوکو می توانید آن را در فر قرار دهید.
  • به جای اینکه مایه کوکو سبزی را یک جا در تابه بریزید، می توانید آن را به شکل دایره های کوچک در تابه قرار دهید. علاوه بر این، قالب های فلزی کوچکی در بازار وجود دارد که می توانید از آن ها استفاده کنید و در تابه بگذارید تا داغ شود؛ سپس مایه کوکو سبزی را در این قالب ها بریزید و وقتی یک طرف کوکو سرخ شد، قالب را بردارید و کوکو را به طرف دیگر برگردانید.
  • برای اینکه کوکو سبزی پف بیشتری داشته باشد، می توانید تعداد تخم مرغ ها را افزایش دهید.
  • این غذا اغلب در کنار سبزی پلو سرو می شود؛ هرچند می توانید آن را با نان نیز میل کنید.
  • کوکو سبزی همراه با ماست، سالاد کاهو، سالاد شیرازی، ترشی و سبزی خوردن بسیار لذیذتر می شود.

طرز تهیه کوکو سبزی در فر

طرز تهیه کوکو سبزی در فر درست شبیه به کوکو ساده است؛ فقط در مرحله آخر به جای تابه، باید از قالب استفاده کنید. در صورتی که قالب بزرگ دارید، آن را کمی چرب و آرد پاشی کنید و مایه کوکو را داخل قالب بریزید. پیش از آنکه ظرف را در فر بگذارید، روی آن را با فویل آلومینیومی بپوشانید و چند سوراخ روی آن ایجاد کنید. در 10 تا 15 دقیقه اول، قالب تان با فویل باشد و سپس فویل را بردارید تا با روی باز پخته و سرخ شود.

برای مهمانی ها یا برای تنوع می توانید کوکو را به صورت تک نفره تهیه کنید؛ برای این منظور به سراغ قالب مافین بروید و مثل روشی که گفتیم ابتدا قالب را چرب و آردپاشی کنید یا اینکه کپسول داخل آن بگذارید و سپس مایه کوکو را در قالب بریزید.

مدت زمان پخت کوکو در قالب بزرگ کمی طولانی تر از قالب های تک نفره است. اگر از قالب مافین استفاده کردید، 35 تا 40 دقیقه کافی است و در واقع تغییر رنگ سبزی و بوی آن به شما بگوید که زمان پخت طی شده است. اگر بخواهید روی کوکو بیشتر سرخ شود، گریل بالای فر را برای چند دقیقه روشن کنید. قالب را از فر خارج کنید و اجازه دهید تا خنک شود. برای درآوردن کوکوها از درون قالب باید ابتدا لبه های کوکو را با کمک چاقو جدا کنید و بعد قالب را برگردانید که اگر کپسول گذاشته باشید، کارتان به مراتب راحت تر خواهد بود. مطمئنا در این روش از روغن کمتری استفاده می شود و به این ترتیب، غذایی رژیمی خواهید داشت.

کوکو سبزی با سبزی خشک

مواد لازم:

  • دو پیمانه سبزی خشک (تره، جعفری، گشنیز، شوید، شنبلیله، اسفناج)
  • چهار عدد تخم مرغ
  • یک قاشق غذاخوری آرد سفید
  • دو حبه سیر رنده شده
  • زرشک و گردو (دلخواه)
  • نمک و فلفل سیاه به اندازه لازم

طرز تهیه کوکو سبزی با سبزی خشک

1. سبزی خشک را در ظرفی بریزید و نیم لیتر آب به آن اضافه کنید. 10 تا 15 دقیقه اجازه دهید سبزی در آب خیس بخورد.

2. سپس سبزی ها را در دست تان فشار دهید تا آبش کاملا گرفته شود و آن را در ظرف دیگری بریزید.

3. تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و با چنگال کمی بزنید تا از حالت لختگی درآید.

4. تخم مرغ ها را به سبزیجات اضافه کنید.

5. آرد، نمک و پودر فلفل سیاه را اضافه کرده و مواد را خوب مخلوط کنید.

6. روغن را در تابه بریزید و اجازه دهید حسابی داغ شود.

7. مایه کوکو را در تابه بریزید و آن را کاملا پخش کنید.

8. حرارت زیر تابه را کم کنید و در آن را بگذارید و صبر کنید تا یک طرف کوکو طلایی شود.

9. در این مرحله می توانید یک بشقاب روی تابه قرار دهید و تابه را برگردانید تا کوکو به بشقاب منتقل شود و سپس با کمک بشقاب، کوکو را به تابه برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود. علاوه بر این، می توانید با چاقو کوکو را در تابه برش بزنید و سپس هر تکه را به صورت جداگانه برگردانید.

10. برای ادامه کار نیز حرارت زیر تابه کم باشد؛ اما نیازی به گذاشتن در آن نیست.

11. در صورت نیاز اندازهی روغن به تابه اضافه کنید.

کوکو سبزی با جعفری

برای 4 نفر

مواد لازم:

  • یک کیلو جعفری
  • پنج عدد تخم مرغ
  • یک عدد پیاز
  • یک قاشق غذاخوری آرد سفید
  • نمک و فلفل و زردچوبه به اندازه لازم

طرز تهیه کوکو سبزی با جعفری

1. پس از شستن سبزی، آن را ریز خرد کنید.

2. پیاز را ریز رنده کنید، آب آن را بگیرید و به سبزی اضافه کنید.

3. تخم مرغ ها را در ظرف جداگانه ای با چنگال خوب بزنید تا مخلوط شود و بعد آن را به سبزی و پیاز بیفزایید.

4. در تابه روغن بریزید و صبر کنید تا داغ شود.

5. مایه کوکو را در تابه بریزید، حرارت را کم کنید و در آن را بگذارید.

6. یک طرف که سرخ شد، آن را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود.

نکات تهیه کوکو سبزی با جعفری

  • در صورت تمایل می توانید سیب زمینی پخته و رنده شده به مایه کوکو اضافه کنید. اگر بخواهید طعم سیب زمینی غالب باشد، می توانید به ازای پنج سیب زمینی میانه، نصف پیمانه جعفری خردشده و دو عدد تخم مرغ استفاده کنید.
  • سیر رنده شده طعم متفاوت و دلچسبی به کوکو می دهد.
  • برای عطر بهتر کوکو به آن کمی شنبلیله اضافه کنید.

طرز تهیه کوکو سبزی مجلسی

در طرز تهیه کوکو سبزی مجلسی از گردوی خردشده و زرشک استفاده می کنند که این موضوع به سلیقه و ذائقه افراد بستگی دارد. گردوها باید به صورت خردشده باشد؛ نه پودرشده! زرشک ها را هم از قبل بشویید و روی دستمالی پهن کنید تا آبش به طور کامل گرفته شود.

رولت کوکو سبزی: یک روش دیگر تهیه کوکو به شکل مجلسی است که برای این منظور باید همه مواد را با هم مخلوط کرده و در قالب نازک پهن کنید و در فر 180 درجه سانتی گراد قرار دهید تا کوکو بپزد. بعد از فر بیرون بیاورید و آن با کمک یک کاغذ روغنی لول کنید و در یخچال بگذارید تا خنک شود. سپس به آرامی کوکو را باز کنید، داخل آن ماست چکیده یا پنیر خامه ای بمالید، در صورت تمایل مغز گردو برزید، مجددا رول کنید و با چاقویی تیز برش بزنید. برای این رولت، کوکو نباید پف کند؛ زیرا رول کردن آن سخت می شود.

روش دیگر این رولت، تهیه آن روی گاز است. از تابه های رژیمی مستطیلی شکل استفاده کرده و مایه کوکو را نازک در آن پهن کنید. از آنجا که نازک است؛ پس از سرخ شدن یک طرف آن، نیازی به سرخ شدن طرف دیگر نیست. در ادامه باید تابه را از روی حرارت بردارید، در آن را برای 30 دقیقه ببندید و اجازه دهید تا کوکو به تدریج با حرارت خودش سرد شود. سپس کوکو را با احتیاط روی یک کاغذ روغنی برگردانید و پس از مالیدن ماست چکیده، آن را به آرامی رول کنید و یک ساعت در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد و بعد برش بزنید.

اسنک کوکو سبزی: از این اسنک می توانید برای میان وعده یا کنار غذای اصلی استفاده کنید. تهیه آن بسیار ساده است و با دستگاه ساندویچ ساز انجام می شود و فقط باید مایه کوکو را بین دو لایه نان قرار دهید.

کوکو سبزی با نان باگت: نان باگت در اندازه حلقه های سه سانتی متری برش بزنید و وسط آن را خالی کنید. در تابه ای روغن بریزید و این حلقه های نان را در آن قرار دهید و از مایه کوکو با قاشق در داخل آن ها بریزید. حرارت را کم کنید تا کوکو سرخ شد، سپس طرف دیگر را سرخ کنید. همین روش را با نان تست هم می توانید انجام دهید. به اندازه یک دایره از وسط نان خالی کنید و در تابه بگذارید و از مواد کوکو در آن بریزید تا سرخ شود.

کوکو سبزی دورنگ: یکی از انواع کوکو سبزی مجلسی است که از ترکیب کوکو سیب زمینی و کوکو سبزی تهیه می شود؛ به این ترتیب که مایه کوکو سبزی را در تابه می ریزید و اجازه می دهید سرخ شود و بپزد؛ سپس کوکو را برمی گردانید. حالا مایه کوکو سیب زمینی (سیب زمینی آب پزشده) را روی آن بریزید و در قابلمه که دم کنی دارد، روی تابه بگذارید. پس از پخت کوکو سیب زمینی، با کمک یک بشقاب آن را برگردانید و به تابه منتقل کنید تا روی کوکو هم سرخ شود.

فیلم طرز تهیه کوکو سبزی

دانلود ویدیو 720p | 360p

انواع کوکو سبزی

همان طور که گفتیم کوکو سبزی را می توانید با سبزی های محلی و معطر یا فقط یک نوع خاص سبزی نیز تهیه کنید. تخم مرغ و سبزی پایه اصلی این غذا را تشکیل می دهد که اغلب در دسترس همه قرار دارند. از انواع کوکو سبزی می توان به کوکو تره، کوکو پیاز، کوکو اسفناج، کوکو هویج، کوکو پیازچه و... اشاره کرد که در ادامه نگاهی گذرا به آن ها خواهیم داشت.

کوکو پاغازه؛ کرمانشاه

پاغازه از سبزیی های محلی در کرمانشاه است که گیاهی دارویی محسوب می شود و از آن در تهیه غذا هایی نظیر کوکو، بورانی و سبزی پلو استفاده می شود. کوکوی پاغازه از غذا های سنتی کرمانشاهی است که درست مثل کوکو سبزی از ترکیب سبزی خردشده، تخم مرغ و ادویه جات درست می شود. مواد لازم برای پاغازه کرمانشاهی شامل نیم کیلو سبزی پاغازه، یک عدد پیاز رنده شده، یک تا دو قاشق غذاخوری آرد، چهار تا پنج عدد تخم مرغ، یک حبه سیر رنده شده و نمک و زردچوبه است.

کوکو پیازچه؛ کرمانشاه

کوکوی پیازچه خیلی ترد و سبک است و خواص بسکمک دارد. علاوه بر این، افرادی که قادر به استفاده از این سبزی به صورت خام نیستند، از این طریق می توانند آن را وارد رژیم غذایی خود کنند. برای 500 گرم پیازچه خردشده (ریزی یا درشتی آن به سلیقه شما بستگی دارد)، پنج عدد تخم مرغ، دو قاشق غذاخوری آرد و نمک و فلفل استفاده کنید. اگر کوکو پیازچه را در قالب های آشپزی بریزید و سرخ کنید، کوکوی شکیل تر و مجلسی تری خواهید داشت.

کوکو پیازچه در شهرهای مختلف به روش های متفاوتی درست می شود؛ به طوری که در برخی شهرها از پیازچه های کوهی استفاده می کنند که عطروبوی دلپذیری به غذا می دهد.

کوکو والک

کوکو والک از غذاهای ایرانی ساده است که با سبزی والک کوهی، تخم مرغ، آرد، گردو و زرشک، نمک و فلفل درست می شود. این کوکو اغلب به شکل گرد در تابه ریخته و سرخ می شود؛ هرچند شما می توانید آن را به شکل دلخواه خودتان تهیه کنید. سبزی والک با فرارسیدن فصل بهار در منطقه ها اطراف تهران و کوهپایه های البرز و همین طور برخی نقاط سرد کوهستانی کشور به وفور یافت می شود.

کوکو کاهو

کاهو یکی از پرمصرف ترین سبزیجات است و از آنجا که اغلب در دسترس قرار گرفته است، به راحتی می توانید کوکو کاهو را تهیه کنید. پنج برگ بزرگ کاهو خردشده، سه عدد تخم مرغ، یک حبه سیر رنده شده، یک قاشق آرد و 50 گرم جعفری تازه را با هم مخلوط کنید و در تابه بریزید. برگ های ضخیم تر، سبزتر و کلفت تر کاهو برای این غذا مناسب تر هستند.

کوکو اسفناج

کوکو اسفناج از کوکوهای مجلسی ایرانی است که طعم بسیار خوبی دارد و به خاطر وجود اسفناج خواص بسکمک به بدن شما می رساند. کوکوی اسفناج ظاهر و دستوری مشابه کوکو سبزی دارد.

کوکو تره؛ تبریز

کوکو تره از سبزی تره و قدری پیازچه و در صورت تمایل چد حبه سیر و اسفناج تشکیل شده است که می تواند تنوع خوبی در رژیم غذایی شما به وجود آورد. کوکو تره تبریزی غذایی بسیار کم هزینه و ارزان است که در مدت زمانی کوتاه تهیه می شود. هنگام تهیه کوکو تره برای چهار نفر به سه عدد تخم مرغ، نیم کیلو تره، یک قاشق غذاخوری سبزی معطر (دلخواه)، 100 گرم پیازچه و نمک و فلفل نیاز دارید.

خواص کوکو سبزی

کوکو سبزی سرشار از ویتامین های A ،C ،E و گروه ویتامین های B است؛ ضمن اینکه منبع پروتئین، آهن، اسید چرب امگا 3، فیبر و کربوهیدرات است. اسید فولیک موجود در سبزی این کوکو برای افراد دچار کم خونی مفید است؛ کلسیم و منیزیم آن نیز به تقویت استخوان ها کمک می کند.

کوکو سبزی در تقویت سیستم ایمنی بدن نقش بسزایی دارد و فیبر موجود در آن برای مبتلایان به یبوست مفید است. علاوه بر این، غذاهایی مانند کوکوسبزی، به خصوص به درد کسانی می خورد که در هضم سبزی خام مشکل دارند. برخی دیگر از خواص کوکو سبزی را به اختصار در اینجا آورده ایم:

  • ضدنفخ و بادشکن
  • کمک به پاک سازی عروق و تقویت عمومی بدن
  • محافظت بدن در برابر انواع بیماری ها به خاطر داشتن آنتی اکسیدان
  • مناسب برای مبتلایان به چربی، فشار و قند خون و مادران شیرده

سفیده تخم مرغی که در کوکو استفاده می شود، منبع غنی پروتئین است؛ مضاف بر اینکه آلبومین و ترکیب آمینواسیدی سفیده تخم مرغ در رشد بچه ها و تقویت حافظه آن ها اثر دارد.

زرشک نیز به دلیل داشتن خاصیت آنتی اکسیدانی، در پیشگیری از ابتلا به بیماری های قلبی عروقی و سرطان تاثیرگذار است.

مغز گردو حاوی اسیدهای چرب امگا 3 است که به تکامل مغز بچه ها و پیشگیری از بیماری های قلبی عروقی کمک می کند.

برای حفظ موادمغذی کوکوسبزی، آن را در دمای پایین و روغن کم سرخ کنید؛ چراکه حرارت بالا به ویتامین سبزی ها آسیب می رساند.

طعم کوکو سبزی

کوکو سبزی از جمله غذاهای ساده ای است که در مدت زمانی کوتاه می توانید برای ناهار، شام، میان وعده و پیش غذا تهیه کنید؛ شاید به همین دلیل است که این غذا طرفداران بسکمک بین افراد شاغل و دانشجو دارد. این غذای بسیار خوشمزه در سفره بیشتر ما ایرانی ها دیده می شود؛ به خصوص در کنار سبزی پلو که یکی از خاطره انگیزترین غذاهای سنتی ایرانی در ایام عید به شمار میرود.

برحسب سلیقه و مواد اولیه در دسترس خود، می توانید این کوکو را برای اهالی خانه تهیه کنید و با همین غذای گیاهی و سریع، یک دورهمی دلنشین داشته باشید. این غذا حتی جایگاه ویژه ای در پیک نیک ها دارد؛ چراکه به صورت سرد نیز دلچسب و اشتهابرانگیز است. اگر بخواهید حسابی سنگ تمام بگذارید، آن را با سبزی پلو سرو کنید؛ گرچه این غذا با نان باگت و خیارشور و گوجه فرنگی نیز پرطرفدار است.

امیدواریم که با خواندن این مقاله به فکر درست کردن کوکو سبزی بیفتید و با تگ کردن خبرنگاران در اینستاگرام ([email protected])، عکس غذای خود را برای ما ارسال کنید. در صورتی هم که تجربه متفاوتی در تهیه کوکو سبزی دارید؛ مایه بسی خوشحالی است اگر آن را با کاربران خبرنگاران در زیر همین مقاله به اشتراک بگذارید تا آن ها نیز بتوانند کوکو سبزی خوش طعمی آماده کنند.

منبع: کجارو / mamifood.org / مجله الکترونیک دونفره / youtube.com / via-co.com / نمناک / yjc.ir / setare.com / tasvirezendegi.com / بیتوته / yjc.ir / ejiga.com / yjc.ir / yjc.ir / آفتاب
انتشار: 19 اسفند 1400 بروزرسانی: 19 اسفند 1400 گردآورنده: cyaran.ir شناسه مطلب: 1409

به "طرز تهیه کوکو سبزی مجلسی؛ از غذاهای ایرانی ساده" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کوکو سبزی مجلسی؛ از غذاهای ایرانی ساده"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید