فلفل دلمه ای شکم پر
به گزارش مجله سیاران، این مدل هم نوعی دلمه فلفل دلمه ای است که با دلمه ما ایرانی ها کمی فرق دارد.
- تعداد: 4 نفر
- زمان تهیه: 15 دقیقه
- زمان پخت: 3.5 ساعت
مواد لازم
- 4 عدد فلفل دلمه ای سبز، قرمز، زرد و نارنجی
- یک قوطی کنسرو لوبیا (تند)
- یک پیمانه برنج پخته شده
- 115 گرم پنیر چدار رنده شده
- 425 گرم سس گوجه فرنگی
طرز تهیه
1- قسمت بالای فلفل های دلمه ای را برش بزنید، تخم های داخل آن را خارج کنید. در یک کاسه میانه، لوبیا، برنج و نصف پیمانه پنیر را با هم مخلوط کنید و با قاشق داخل فلفل ها بریزید.
2- سس گوجه فرنگی را کف یک تابه پیرکس بریزید. فلفل ها را داخل آن قرار هید و روی حرارت بگذارید.
3- پس از پخت، فلفل ها را داخل ظرف بچینید، کمی سس گوجه فرنگی روی آنها بریزید و به جای مانده پنیر را روی آنها بپاشید و سرو کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 332
- چربی: 12 گرم
- کلسترول: 25 میلی گرم
- چربی اشباع شده: 5 گرم
- کربوهیدرات: 42 گرم
- فیبر: 10 گرم
- سدیم: 918 میلی گرم
- پروتئین: 16 گرم
انتشار: 17 مرداد 1401
بروزرسانی: 17 مرداد 1401
گردآورنده: cyaran.ir
شناسه مطلب: 1539
به "فلفل دلمه ای شکم پر" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "فلفل دلمه ای شکم پر"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید