فلفل دلمه ای شکم پر

به گزارش مجله سیاران، این مدل هم نوعی دلمه فلفل دلمه ای است که با دلمه ما ایرانی ها کمی فرق دارد.

فلفل دلمه ای شکم پر
  • تعداد: 4 نفر
  • زمان تهیه: 15 دقیقه
  • زمان پخت: 3.5 ساعت

مواد لازم

  • 4 عدد فلفل دلمه ای سبز، قرمز، زرد و نارنجی
  • یک قوطی کنسرو لوبیا (تند)
  • یک پیمانه برنج پخته شده
  • 115 گرم پنیر چدار رنده شده
  • 425 گرم سس گوجه فرنگی

طرز تهیه

1- قسمت بالای فلفل های دلمه ای را برش بزنید، تخم های داخل آن را خارج کنید. در یک کاسه میانه، لوبیا، برنج و نصف پیمانه پنیر را با هم مخلوط کنید و با قاشق داخل فلفل ها بریزید.

2- سس گوجه فرنگی را کف یک تابه پیرکس بریزید. فلفل ها را داخل آن قرار هید و روی حرارت بگذارید.

3- پس از پخت، فلفل ها را داخل ظرف بچینید، کمی سس گوجه فرنگی روی آنها بریزید و به جای مانده پنیر را روی آنها بپاشید و سرو کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 332
  • چربی: 12 گرم
  • کلسترول: 25 میلی گرم
  • چربی اشباع شده: 5 گرم
  • کربوهیدرات: 42 گرم
  • فیبر: 10 گرم
  • سدیم: 918 میلی گرم
  • پروتئین: 16 گرم
منبع: فوت و فن
انتشار: 17 مرداد 1401 بروزرسانی: 17 مرداد 1401 گردآورنده: cyaran.ir شناسه مطلب: 1539

به "فلفل دلمه ای شکم پر" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "فلفل دلمه ای شکم پر"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید