طرز تهیه قیمه بادمجان مجلسی

به گزارش مجله سیاران، خورشت قیمه بادمجان یکی از پرطرفدارترین خورشت های ایرانی است که در بسیاری از مهمانی ها سرو می گردد و در بیشتر مراسم ها و مجالس از این خورشت بی نظیر به عنوان نذری استفاده می نمایند. این خوررشت اصیل ایرانی که با بادمجان آماده می گردد طعم بسیار عالی دارد. اگر چه احتمالا تا به حال این غذای خوشمزه را تهیه نموده باشید، اما در این مطلب با ما همراه باشید تا طرز تهیه قیمه بادمجان رستورانی را مرحله به مرحله دنبال کنیم.

طرز تهیه قیمه بادمجان مجلسی
قیمه بادمجان
تعداد نفرات3 نفر
زمان آماده سازی 20 دقیقه
زمان پخت غذا60 دقیقه
اندازه سختیمیانه

طرز تهیه خورشت قیمه بادمجان با گوشت

قیمه بادمجان مجلسی یکی از برترین غذاهایی است که می توان برای دورهمی ها و مهمانی های خانگی آن را به روش رستورانی تهیه کرد. این خورشت را شما ممکن است با گوشت مرغ یا گوشت قرمز آماده کنید که در هر دو صورت طعم فوق العاده ای خواهد داشت. در این مقاله نحوه تهیه آن را با گوشت قرمز و توضیح می دهیم.

https://blog.snappfood.ir/wp-content/uploads/2022/06/Gheyme-Bademjan.mp4

مواد لازم و طرز تهیه خورشت قیمه بادمجان

قیمه بادمجان نیز همچون خورشت قیمه با سیب زمینی هواداران زیادی دارد که به طور معمول با بادمجان تازه مزه بهتری خواهد داشت. در واقع بهتر است برای درست کردن خورشت قیمه بادمجان از بادمجان های فریزری استفاده نکنید و سعی کنید بادمجان تازه به خورشت قیمه اضافه کنید.همواره آماده کردن مواد اولیه یک خورشت بخش اصلی آن به شمار میرود. در طرز تهیه قیمه بادمجان نیز شما در ابتدا باید مواد اولیه آن را تهیه کنید.

مواد لازماندازه مورد احتیاج
گوشت گوسفندی400 گرم
برنج4 لیوان
پیاز2 عدد
لپه1 پیمانه
رب گوجه فرنگی2 قاشق غذاخوری
کره25 گرم
زعفران دم نموده2 قاشق غذاخوری
زردچوبهبه اندازه کافی
نمکبه اندازه دلخواه
فلفل سیاهبه اندازه دلخواه
بادمجان4 عدد

مراحل طرز تهیه قیمه بادمجان

مراحل لازم برای پخت قیمه بادمجان به روش رستورانی، به توضیح زیر هستند:

  • مرحله اول: ابتدا بادمجان ها را شسته و پوست بکنید. سپس آن ها را از میان به دو نیم نموده و در یک ظرف حاوی آب و نمک، قرار دهید. ضروری است که برای چیزی در حدود 2 ساعت، بادمجان ها در آب و نمک بمانند تا تلخی آن ها گرفته گردد.
  • مرحله دوم: اکنون باید پیازها را به صورت نگینی خرد کنید و در روغن با حرارت ملایم آنها را تفت دهید.
  • مرحله سوم:حالا گوشت را به تکه های کوچک تقسیم کنید و سپس آن را به قابلمه ای که در آن پیازها را سرخ نموده اید، بفزایید. در نهایت زردچوبه و فلفل را اضافه کنید.
  • مرحله چهارم: بعد از این که کمی گوشت را به همراه پیاز و ادویه مخصوص قیمه تفت دادید، قابلمه را تا نیمه آب کنید و منتظر بمانید تا گوشت پخته گردد.
  • مرحله پنجم: لپه ها را نیز در یک تابه به همراه کمی روغن تفت دهید تا بوی خامی آن ها گرفته گردد. تفت دادن درست لپه ها در طرز تهیه قیمه ، بسیار اهمیت دارد و باعث می گردد تا رنگ و طعم لپه به مراتب بهتر گردد.
  • مرحله ششم: سپس اندازهی رب را به لپه ها اضافه نموده و باز با روغن تفت دهید تا رب نیز سرخ گردد.
  • مرحله هفتم: مخلوط رب و لپه را به قابلمه گوشت در حال پخت اضافه کنید و بگذارید با هم بپزند. همین طور اندازهی فلفل سیاه، نمک و لیمو عمانی نیز به قیمه در حال پخت اضافه کنید.
  • مرحله هفتم: حالا نوبت به این می رسد که بادمجان ها را آبکشی کنید.
  • مرحله هشتم: در این مرحله باید بادمجان ها را در روغن سرخ کنید.
  • مرحله نهم: پس از آن بادمجان ها را به همراه آب و کمی رب تفت داده شده، در یک قابلمه بریزید که پخته شوند.
  • مرحله دهم: حالا انتظار داریم که هم قیمه جداگانه آماده شده و هم بادمجان ها پخته شده باشند. در اینجا قیمه را در ظرف سرو ریخته و به تعداد لازم بادمجان و آب خورشت را به قیمه اضافه می کنیم.

طرز تهیه قیمه بادمجان بدون لپه

اگر مایل هستید که طرز تهیه قیمه بادمجان برای 8 نفر یا کمتر و بیشتر را بدون لپه دنبال کنید، بهتر است که حتما نسبت موارد را برای 9 نفر زیاد کنید.

با این دستورالعمل، می توانید طرز تهیه خورشت قیمه بادمجان با غوره را امتحان نموده و به عنوان چاشنی به فیله و بادمجان پخته شده، اندازهی غوره اضافه کنید.

قیمه بادمجان، خورشتی خوشمزه برای عاشقان قیمه

نحوه درست کردن قیمه بادمجان را به صورت مرحله به مرحله برای شما توضیح دادیم. شما می توانید این خورشت را با گوشت، مرغ و بدون لپه تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید. این خورشت برای مهمانی ها و دورهمی ها نیز مناسب است و تقریبا باب میل بیشتر مهمانان خواهد بود. در نظر داشته باشید که خورشت قیمه اصل با این طرز تهیه فرق دارد برای درست کردن قیمه اصلیل و جاافتاده طرز تهیه قیمه را بخوانید.

البته، اگر احساس می کنید که فرصت تهیه این نوع قیمه یا هر نوع قیمه دیگری را ندارید، می توانید از خبرنگاران یاری بگیرید. به این منظور، کافی است به سایت خبرنگاران بروید و با چند کلیک، غذای موردنظر خود را از قسمت سفارش آنلاین غذا سفارش دهید.

منبع: اسنپ فود
انتشار: 21 بهمن 1403 بروزرسانی: 21 بهمن 1403 گردآورنده: cyaran.ir شناسه مطلب: 1830

به "طرز تهیه قیمه بادمجان مجلسی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه قیمه بادمجان مجلسی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید