طرز تهیه کوکوی شیرین؛ غذای سنتی قزوینی

به گزارش مجله سیاران، این غذا به عنوان شیرینی نیست بلکه کوکو است با طعم شیرین. افرادی که به غذاهای شیرین علاقه دارند حتما این غذا را تهیه و میل کنند.

طرز تهیه کوکوی شیرین؛ غذای سنتی قزوینی

کوکوی شیرین قزوینی

مواد لازم برای کوکوی شیرین قزوینی برای 5 نفر :

سیب زمینی متوسط5 عدد
تخم مرغ4 عدد
روغن مایع به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
آب و گلاب1 پیمانه
شکر 1 پیمانه
زعفران دم کردهبه مقدار لازم

روش آماده سازی کوکو شیرین قزوینی :

برای پخت کوکو شیرین ابتدا سیب زمینی ها را بپزید و زمانی که گرم هستند آن ها را ریز رنده کنید و یا چرخ کنید. تخم ها را در ظرفی جدا بشکنید و هم بزنید. 2 قاشق شکر به آن اضافه کنید و هم بزنید و تخم مرغ ها را به همراه مقدار کمی نمک و روغن به سیب زمینی ها اضافه کنید و با هم مخلوط کنید.

تابه ای را روی گاز قرار بدهید و داخل آن روغن بریزید و اجازه بدهید داغ شود. مواد کوکو را داخل روغن بریزید و اجازه بدهید سرخ شود. سپس آن را برگردانید و طرف دیگر آن را سرخ کنید.

برای تهیه شربت کوکو شیرین، داخل قابلمه ای شکر، آب و زعفران و گلاب را با هم مخلوط کنید و روی حرارت بگذارید تا مقداری بجوشد. سپس شربت را روی کوکوها بریزید و اجازه بدهید با حرارت کم به خورد کوکوها برود. در پایان کوکو را خارج کنید و با پودر مغز پسته و گل محمدی تزیین کنید.

طرز تهیه کوکو شیرین در فر :

طرز پخت کوکو شیرین در فر

مواد لازم کوکو شیرین :

سیب زمینی 1 کیلو
تخم مرغ8 تا 10 عدد
بکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
زعفران دمکرده غلیظ1 قاشق غذاخوری
روغن مایع 150 گرم
نمک مقدار کمی
شکر350 تا 500 گرم
آب1 پیمانه
گلابنصف پیمانه

پخت کوکو شیرین در فر :

آب و شکر را روی حرارت بگذارید تا شکر در آب حل شود و 4 دقیقه پس از جوشیدن گلاب را اضافه کنید و بعد از یک جوش زدن از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید. سیب زمینی را آب پز کنید و پوست بگیرید و داغ داغ بکوبید.

تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و با همزن به مدت 4 الی 5 دقیقه هم بزنید سپس بکینگ پودر و زعفران دم کرده را اضافه کنید. سپس سیب زمینی پوره شده را به همراه نمک و تخم مرغ های زده شده و 2/3 از روغن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

کف تابه ای پیرکس و یا قالبی را چرب کنید و مواد را داخل آن بریزید به صورتی که قطر آن 2-4 سانتی متر شود. روی آن را صاف کنید و باقی روغن را روی آن را بریزید در فر به مدت 35-45 دقیقه در دمای 180 درجه قرار بدهید.

دقت کنید در قالب های فلزی زودتر می پزد و سرخ می شود. اما در ظروف پیرکس زمان پخت بیشتر می شود. دقت کنید که پخته شوند.

بعد از پخت شربت را روی کوکو بریزید وکوکو را برش بدهید و به مدت 5 دقیقه دیگر در فر بگذارید.

پس از این زمان اجازه بدهید تا خنک شود. و روی هر برش را با خلال بادام و پسته تزیین کنید و برای براق شدن مقداری شربت روی آن بزنید.

روش پخت کوکوی شیرین

نکاتی برای تهیه کوکو شیرین :

برای پخت کوکو شیرین می توانید از قالب های مافین هم استفاده کنید.

برای تهیه شربت کوکو از هل هم می توانید استفاده کنید.

دقت کنید به دلیل اینکه این غذا شیرین است نمک باید خیلی کم باشد تا بدمزه نشود.

منبع: گردشبان
انتشار: 19 اردیبهشت 1400 بروزرسانی: 19 اردیبهشت 1400 گردآورنده: cyaran.ir شناسه مطلب: 1018

به "طرز تهیه کوکوی شیرین؛ غذای سنتی قزوینی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کوکوی شیرین؛ غذای سنتی قزوینی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید