طرز تهیه کباب کوبیده حرفه ای در منزل

به گزارش مجله سیاران، کباب کوبیده بسیار خوشمزه و لذیذ است و تقریبا همه از خوردن آن لذت می برند. طرز تهیه کباب کوبیده حرفه ایی، مواد کوبیده حرفه ای می طلبد که در این مطلب به آن می پردازیم.

طرز تهیه کباب کوبیده حرفه ای در منزل

جهت دریافت خدمات رنگ پتینه چیست با گروه ساختمانی آبان در ارتباط باشید. هر گونه خدمات رنگ آمیزی با تکنیک های مدرن پتینه کاری را به ما بسپارید.

خبرنگاران | سرویس آشپزی - کباب کوبیده یکی از محبوب ترین انواع کباب های سنتی کشورمان است، اما درست کردن آن در منزل چندان راحت نیست! زیرا اغلب این کباب در منقل می ریزد. راه چاره این مشکل ساده است و شما با رعایت نکاتی ساده می توانید مانع از این اتفاق شوید. در ادامه طرز تهیه کباب کوبیده حرفه ای در منزل را توضیح می دهیم.

طرز تهیه کباب کوبیده حرفه ایی

به منظور درست کردن کباب کوبیده برای شش الی هشت نفر، به حدود سه الی چهار ساعت زمان و مواد اولیه زیر نیاز خواهید داشت.

مواد کوبیده حرفه ای
گوشت سردست گوساله500 گرم
گوشت قلوه گاه گوسفند500 گرم
پیاز4 عدد عظیم
گوجه فرنگی8 الی 10 عدد
روغن مایع و نمکبه میزان لازم

آموزش کباب کوبیده حرفه ای

  1. ابتدا گوشت را خرد کنید و سپس خوب بشویید.
  2. گوشت را در آبکش قرار دهید تا آب آنها کاملا گرفته شود.
  3. اکنون باید گوشت را چرخ کنید. سپس آن را 15 الی 20 دقیقه ورزر دهید تا کاملا یک دست شود.

  4. گوشت را به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا کاملا خنگ شود.

  5. پیاز را با رنده ریز، رنده کنید. آب آن را کاملا بگیرید، به طوری که در پیاز آبی باقی نماند، در غیر اینصورت هنگام کباب کردن، گوشت از سیخ جدا خواهد شد.
  6. پیاز را به گوشت اضافه نموده و کمی ورز دهید.
  7. اگر گوشت گرم شده بود، آن را مجددا مدتی در یخچال قرار دهید. در غیر اینصورت آغاز به سیخ دریافت کباب کنید.
  8. برای سیخ دریافت کباب یک کاسه آب کنار دست خود قرار دهید. به اندازه یک مشت از گوشت را بردارید، کمی در دست ورز دهید و سپس آغاز به سیخ دریافت کنید.
  9. ابتدا به آرامی با حرکت دست گوشت را روی سیخ پهن کنید و در حین اینکار، لبه های کباب را نیز روی آن برگردانید.
  10. سپس ابتدا و انتهای کباب را فشار دهید که به سیخ بچسبد.
  11. به همین ترتیب تمام کباب ها را سیخ بگیرید.
  12. گوجه را از وسط به دو نیم تقسیم کنید و به سیخ بزنید. ترجیحا ازسیخ های باریک تری برای گوجه بهره ببرید.
  13. آتش را از قبل درست کنید تا شعله نداشته باشد. سیخ ها را روی منقل قرار دهید و دائما آن را بچرخانید تا نریزند.

  14. در آخر نیز گوجه ها را کباب کنید.

  15. سر و ته کباب ها را جدا کنید و بین نان قرار دهید، دست خود را روی نان بگذارید و به آرامی سیخ را بردارید.

نکات مهم در طرز تهیه کباب کوبیده حرفه ایی

  • تا اندازه ای در منقل ذغال بریزید که کباب ها نه به آتش خیلی نزدیک و نه آن دور باشند.

  • برای آنکه کباب ها در منقل نریزند، باید دائما آن ها را بچرخانید تا به این ترتیب دو طرف گوشت همزمان پخته شوند. زمانی که یکطرف گوشت بیش از طرف دیگر بپزد، از یکطرف سنگین تر خواهد بود و انسجام خود را از دست می دهد.

  • هنگامی که می خواهید گوشت را سیخ بزنید، باید سرد باشد؛ بنابراین حتما قبل از این مرحله، گوشت را داخل یخچال قرار دهید.

سخن آخر

کباب کوبیده را هم می توانید با نان و هم با برنج سرو کنید. برای تزیین برنج نیز می توانید مقداری برنج زعفرانی درست کنید و روی برنج بکشید. کباب ها را در دیس قرار دهید و اطراف آن را با گوجه کبابی، فلفل، جعفری خرد شده و تزیین کنید. طرز تهیه کباب کوبیده به همین راحتی است، اما باید به نکات یاد شده توجه داشته باشید تا به این ترتیب کباب های شما در منقل نریزد.

در سرانجام پیشنهاد می کنیم طرز تهیه کباب برگ را نیز در خبرنگاران آموزش ببینید تا با ترکیب این دو کباب بتوانید یک کباب سلطانی عالی و بی نظیر داشته باشید.

منبع: ستاره
انتشار: 11 اسفند 1399 بروزرسانی: 11 اسفند 1399 گردآورنده: cyaran.ir شناسه مطلب: 888

به "طرز تهیه کباب کوبیده حرفه ای در منزل" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کباب کوبیده حرفه ای در منزل"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید