طرز تهیه پوره نخودفرنگی ؛ پیش غذای سالم و خوشمزه

به گزارش مجله سیاران، پوره نخود فرنگی پیش غذای سبک و سالم است. این غذای خوشمزه، رنگ و شادابی به سفره پذیرایی شما می دهد و عطر نعنای تازه ای که در آن استفاده می گردد خانه را پر می نماید. امروز با ما همراه باشید تا طرز تهیه پوره نخودفرنگی را به شما آموزش دهیم.

طرز تهیه پوره نخودفرنگی ؛ پیش غذای سالم و خوشمزه

مواد لازم برای تهیه پوره نخودفرنگی

  • آب دو فنجان
  • نخود فرنگی 300 گرم
  • نمک به مقدار لازم
  • نعناع تازه به مقدار لازم
  • روغن زیتون به مقدار لازم
  • کره پاستوریزه کاله خرید آنلاین به مقدار لازم
  • پودر پنیر پارمسان (در صورت تمایل) خرید آنلاین به مقدار لازم

طرز تهیه پوره نخود فرنگی

مرحله اول

آب را درون یک قابلمه بزرگ قرار دهید و به جوش بیاورید سپس نخود فرنگی، نمک و نعنا را هم به آب جوش اضافه کنید. شعله گاز را کم کنید و اجازه دهید نخود فرنگی به جوش آید.

مرحله دوم

آب نخود فرنگی را خالی نموده و با استفاده از مخلوط کن آن را به همراه نعنای تازه پوره کنید تا خمیر یک دستی به دست آید. اگر مخلوط کن ندارید نخودفرنگی را کاملا با چنگال خرد کنید.

مرحله سوم

برای مزه دار کردن پوره به آن نمک و فلفل را اضافه کنید.کره و روغن زیتون را وقتی که هنوز نخود فرنگی ها گرم هستند به همراه برگ های نعنا به پوره اضافه کنید تا کره داخل پوره آب گردد.

نکات

  • پوره نخود فرنگی را می توانید در کنار غذای گوشتی یا ماهی مورد علاقه خود سرو کنید.
  • در صورت تمایل در حالیکه پوره هنوز داغ است مقداری پود پنیر پارمسان روی آن بریزید و سرو کنید.
  • پوره پیش غذای معروف و خوشمزه ای است، که در انواع مختلف درست می گردد. طرز تهیه پوره سیب زمینی با سیر و پوره شلغم را بخوانید.
منبع: کتاب کاله
انتشار: 18 شهریور 1401 بروزرسانی: 18 شهریور 1401 گردآورنده: cyaran.ir شناسه مطلب: 1558

به "طرز تهیه پوره نخودفرنگی ؛ پیش غذای سالم و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پوره نخودفرنگی ؛ پیش غذای سالم و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید