طرز تهیه سالاد مرغ تایلندی
به گزارش مجله سیاران، سالاد مرغ تایلندی بسیار آسان و خیلی سریع تهیه می گردد. طعمش هم با همه سالاد مرغ هایی که تا به امروز خورده اید فرق دارد.
- تعداد: 6 نفر
- زمان تهیه: 20 دقیقه
مواد لازم
- یک کیلوگرم مرغ پخته شده
- 4 پیمانه آب
- 170 گرم نودل
- ¾ پیمانه کره بادام زمینی پرچرب
- ¾ پیمانه شیر نارگیل
- ¼ پیمانه گشنیز تازه
- ¼ پیمانه آب لیموترش
- یک قاشق غذاخوری شکر
- ¾ قاشق چایخوری نمک
- ¼ قاشق چایخوری فلفل قرمز
- یک عدد خیار کوچک
- پیازچه
طرز تهیه
- استخوان و پوست مرغ ها را جدا کنید و سپس آنها را به رشته های باریک برش بزنید.
- در یک قابلمه میانه، آب را بگذارید بجوشد. نودل ها را طبق دستور نوشته شده روی پاکت بپزید و سپس از روی حرارت بردارید. اجازه دهید 5 دقیقه در آب بماند.
- در این فاصله، در یک کاسه بزرگ، کره بادام زمینی، شیر نارگیل، گشنیز، آب لیموترش، شکر، نمک و فلفل قرمز را با یکدیگر مخلوط کنید. مرغ ها، خیار و پیازچه را به آنها اضافه کنید و خوب هم بزنید.
- نودل ها را آبکش کنید. در یک کاسه دیگر، مخلوط مرغ و نودل ها را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا مواد به خورد هم بروند.
ارزش غذایی
- کالری: 476
- چربی: 25 گرم
- کلسترول: 67 گرم
- کربوهیدرات: 30 گرم
- فیبر: 3 گرم
- قند: 21 گرم
- پروتئین: 35 گرم
- سدیم: 817 میلی گرم
انتشار: 19 مرداد 1401
بروزرسانی: 19 مرداد 1401
گردآورنده: cyaran.ir
شناسه مطلب: 1541
به "طرز تهیه سالاد مرغ تایلندی" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سالاد مرغ تایلندی"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید