طرز تهیه سالاد مرغ تایلندی

به گزارش مجله سیاران، سالاد مرغ تایلندی بسیار آسان و خیلی سریع تهیه می گردد. طعمش هم با همه سالاد مرغ هایی که تا به امروز خورده اید فرق دارد.

طرز تهیه سالاد مرغ تایلندی
  • تعداد: 6 نفر
  • زمان تهیه: 20 دقیقه

مواد لازم

  • یک کیلوگرم مرغ پخته شده
  • 4 پیمانه آب
  • 170 گرم نودل
  • ¾ پیمانه کره بادام زمینی پرچرب
  • ¾ پیمانه شیر نارگیل
  • ¼ پیمانه گشنیز تازه
  • ¼ پیمانه آب لیموترش
  • یک قاشق غذاخوری شکر
  • ¾ قاشق چایخوری نمک
  • ¼ قاشق چایخوری فلفل قرمز
  • یک عدد خیار کوچک
  • پیازچه

طرز تهیه

  1. استخوان و پوست مرغ ها را جدا کنید و سپس آنها را به رشته های باریک برش بزنید.
  2. در یک قابلمه میانه، آب را بگذارید بجوشد. نودل ها را طبق دستور نوشته شده روی پاکت بپزید و سپس از روی حرارت بردارید. اجازه دهید 5 دقیقه در آب بماند.
  3. در این فاصله، در یک کاسه بزرگ، کره بادام زمینی، شیر نارگیل، گشنیز، آب لیموترش، شکر، نمک و فلفل قرمز را با یکدیگر مخلوط کنید. مرغ ها، خیار و پیازچه را به آنها اضافه کنید و خوب هم بزنید.
  4. نودل ها را آبکش کنید. در یک کاسه دیگر، مخلوط مرغ و نودل ها را با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا مواد به خورد هم بروند.

ارزش غذایی

  • کالری: 476
  • چربی: 25 گرم
  • کلسترول: 67 گرم
  • کربوهیدرات: 30 گرم
  • فیبر: 3 گرم
  • قند: 21 گرم
  • پروتئین: 35 گرم
  • سدیم: 817 میلی گرم
منبع: فوت و فن / bhg.com
انتشار: 19 مرداد 1401 بروزرسانی: 19 مرداد 1401 گردآورنده: cyaran.ir شناسه مطلب: 1541

به "طرز تهیه سالاد مرغ تایلندی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه سالاد مرغ تایلندی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید