شامی فسنجون + طرز تهیه

به گزارش مجله سیاران، در مطلب زیر طرز تهیه شامی فسنجون را به شما آموزش می دهیم.

شامی فسنجون + طرز تهیه

به گزارش،امروز قصد داریم طرز تهیه شامی فسنجون را به شما آموزش می دهیم.

شامی فسنجون می تونه یه ناهارمقوی ولذیذ باشه و یا سفره مجالستون رو رنگین ومتفاوت کنه.

سبزی کوکو (تره، جعفری، پیازچه) 500 گرم

گوشت چرخ نموده 250تا300 گرم

تخم مرغ 3 عدد

آرد نخودچی نصف لیوان

سیب زمینی میانه 1 عدد

پیاز میانه 1 عدد

نمک و فلفل و زرد چوبه ودارپین به میزان لازم

روغن به میزان لازم

رب انار 1 لیوان سرخالی

گردو خرد شده به میزان لازم

پیاز 1 عدد

آرد نخودچی

قاشق غذا خوری

شکر 2 قاشق غذا خوری

نمک و فلفل و زرد چوبه به میزان لازم

روغن به میزان لازم

1-گوشت وپیاز ریزرنده شده ونمک رو باهم مخلوط و ورز داده ودریخچال قرار دهید (بمدت30تا40دقیقه)

2-بعدازاین زمان، سبزی ریزشده وسیب زمینی رنده شده، تخم مرغها، آرد، نمک، فلفل، دارچین وزردچوبه رو باهم مخلوط وگوشتو اضافه ومخلوط کنید.

3-میزانی روغن درتابه کوچک گودی ریخته، موادشامی رو به میزان گردو توی دستتون قلقلی کنیدو درروغن داغ سرخ کنید. همه موادشامی رو به این شکل سرخ کنیدو کناربذارید.

4-طرزتهیه سس: دریک قابلمه مناسب، پیازونگینی کنید، باکمی روغن سرخش کنید. طلایی که شدزردچوبه و فلفل ویک قاشق آرد وگردو ها رو اضاف کنیدوتفت بدید.

5-وقتی آردوگردو به میزان کافی تفت خوردن، رب انار وشکرواضاف کنیدوهم بزنید. سه لیوان آب اضاف کنیدودرشوبذارید تاباشعله میانه به جوش بیاد.

6-سس که جوشید، حرارت اجاقو کم کنیدتاازقُل قل بیفته، بعدشامیهارو یه دونه یه دونه وبه آرومی داخل سس بذارید واجازه بدید تاباحرارت ملایم جابیفته. بعدازسی چهل دقیقه غذای شما آماده سرو هستش. میتونید بابرنج یا نون میل کنید وحتی تیلیت کنید.

منیع:سر آشپز پاپیون

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 5 شهریور 1400 بروزرسانی: 5 شهریور 1400 گردآورنده: cyaran.ir شناسه مطلب: 1192

به "شامی فسنجون + طرز تهیه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "شامی فسنجون + طرز تهیه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید