برداشت پاییزه لوبیا کشاورزی در گیلان، مخصوص پخت غذای محلی باقلا قاتق

به گزارش مجله سیاران، معاون جهاد کشاورزی گیلان گفت: برداشت پاییزه لوبیا کشاورزی در بیش از 7 هزار هکتار از زمین های کشاورزی این استان شروع شد.

برداشت پاییزه لوبیا کشاورزی در گیلان، مخصوص پخت غذای محلی باقلا قاتق

به گزارش خبرنگار گروه استان های خبرنگاران از رشت، سید علی موسوی، معاون بهبود فراوریات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی گیلان گفت: برداشت لوبیا کشاورزی پاییزه در 7 هزار و 200 هکتار از زمین های کشاورزی این استان شروع شده است.

او با بیان اینکه بیش از 20 هزار کشاورز گیلانی برداشت 28 هزار تن پیله تر این محصول را از باغ هایشان شروع نموده اند، اضافه کرد: پیش بینی می گردد کشاورزان گیلانی سال جاری با برداشت لوبیا کشاورزی پاییزه 560 میلیارد تومان عایدی کسب نمایند.

معاون جهاد کشاورزی گیلان گفت: شهرستان های رشت، تالش، ماسال، صومعه سرا و آستانه اشرفیه از مهمترین منطقه ها فراوری این محصول باغی در این استان هستند.

لوبیا کشاورزی در گیلان به پاچ باقلا معروف است و از آن برای پخت غذای محلی باقلا قاتُق استفاده می گردد.

بیشتر بخوانید

گیلان تنها فراورینماینده این گونه لوبیا در کشور است.

لوبیا کشاورزی (پاچ باقلا) در این استان در 2 فصل بهار و پاییز کشت می گردد.

کشت پاچ باقلای پاییزه بعد از برداشت برنج در مرداد ماه شروع می گردد و برداشت آن تا اواخر آبان ماه ادامه دارد.

ع

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 13 آذر 1400 بروزرسانی: 13 آذر 1400 گردآورنده: cyaran.ir شناسه مطلب: 1299

به "برداشت پاییزه لوبیا کشاورزی در گیلان، مخصوص پخت غذای محلی باقلا قاتق" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "برداشت پاییزه لوبیا کشاورزی در گیلان، مخصوص پخت غذای محلی باقلا قاتق"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید