مقاله: طرز تهیه آش عناب؛ غذایی سنتی و خوشمزه
به گزارش مجله سیاران، نمک و دارچین و ادویه را همراه با پیاز تفت داده شده اضافه کنید. اجازه دهید لوبیا پخته شود سپس برنج خیسانده را همراه با خلال بادام اضافه کنیدو به آن آب اضافه کنید، بعد از اینکه برنج کاملا پخته شد عناب ها را که زخمی کرده اید به بقیه مواد اضافه کنید.
در آخر رب انار به عنوان چاشنی یا شیره انگور را بسته به ذائقه خود به دلخواه اضافه کنید و اجازه دهید آش عناب کاملا جا بیفتد.
مزاج این آش معتدل است و با توجه به سردی وخشکی فصل پاییز مناسب این فصل می باشد.
منبع مقاله: طرز تهیه آش عناب؛ غذایی سنتی و خوشمزه
انتشار: 1 دی 1400
بروزرسانی: 1 دی 1400
گردآورنده: cyaran.ir
شناسه مطلب: 1317
به "مقاله: طرز تهیه آش عناب؛ غذایی سنتی و خوشمزه" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "مقاله: طرز تهیه آش عناب؛ غذایی سنتی و خوشمزه"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید