ضرورت مدیریت مصرف برق و گاز از سوی شهروندان

به گزارش مجله سیاران، معاون فروش و خدمات مشترکین شرکت توزیع نیروی برق شیراز اعلام کرد که مدیریت مصرف برق و گاز فصل و زمان ندارد و فقط محدود به برق نیست، در فصل سرد سال هم اگر مصرف مدیریت شده نباشد، احتمال بروز مشکلاتی وجود دارد.

ضرورت مدیریت مصرف برق و گاز از سوی شهروندان

به گزارش خبرنگاران آنلاین به نقل از ایسنا، حسین صالحی گفت: با توجه به این که بیشتر نیروگاه های تولید برق کشور، سیکل ترکیبی یا گازی است، افزایش مصرف گاز به دلیل برودت هوا در فصول سرد، گاهی امکان دارد تأمین گاز موردنیاز نیروگاهی را با اشکال روبرو کند و در نتیجه، تولید برق تحت تأثیر قرار گیرد.

وی با تصریح این که به واسطه اعمال مدیریت مناسب، تا به امروز شاهد بروز چنین مسئله ای نبوده ایم، گفت: اگر مصرف گاز هم از سوی مشترک مدیریت شده نباشد، همراه با برودت شدید هوا و افزایش سرانه مصرف گاز امکان افت فشار وجود دارد و تأثیر آن فراگیر خواهد بود.

معاون فروش و خدمات مشترکین شرکت توزیع نیروی برق شیراز تأکید کرد که مدیریت مصرف سرانه برق، نیاز به تولید انرژی برق را کاهش خواهد داد و این امکان به وجود خواهد آمد که مصرف گاز نیروگاهی نیز مدیریت شود.

صالحی اعلام نمود: سال گذشته پاداش 5 میلیارد و 800 میلیون تومانی به مشترکین کشاورزی به دلیل مدیریت مصرف و همکاری آنها با این شرکت اعطاء شده است.

وی اضافه کرد: با رایزنی های اجرا شده مقرر شده که مشترکین برقی که با مدیریت مصرف نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش مصرف برق داشته باشند، مشمول تخفیف و پاداش شوند که البته این موضوع در دست بررسی است و در صورت قطعی شدن، ابلاغ خواهد شد.

معاون فروش و خدمات مشترکین شرکت توزیع نیروی برق شیراز، استان فارس از مشترکین برق خواست که با مدیریت مصرف برق از احتمال بروز خاموشی جلوگیری کنند.

صالحی آخرین خاموشی در شیراز را مربوط به سال گذشته عنوان کرد و گفت: به طور قطع نمی توان گفت که خاموشی در ماه های آینده نخواهیم داشت، چون شبکه ها هوایی است و امکان بروز مشکل وجود دارد.

وی اعلام نمود: تجربه سال گذشته نشان از مدیریت مصرف برق توسط مشترکین به ویژه مشترکین کشاورزی در تابستان سال گذشته داشت که موجب جلوگیری از خاموشی شد.

به گفته معاون فروش و خدمات مشترکین شرکت توزیع نیروی برق شیراز 2 درصد از مشترکین شرکت توزیع نیروی برق شیراز را مشترکین کشاورزی تشکیل می دهند و تقریباً 35 درصد از مصرف انرژی مربوط این بخش از مشترکین است.

صالحی گفت: با نصب کنتورهای هوشمند کشاورزی از راه دور، مصرف انرژی را مدیریت می کنیم، فقط 2 ماه در طول سال را از مردم خواسته ایم که مدیریت مصرف داشته باشند. نیازمند همکاری حدود 200 ساعت مشترکان به ویژه کشاورزان در فصل تابستان هستیم.

وی عنوان کرد: با نصب 12 هزار کنتور هوشمند برای مشترکین کشاورزی، مصرف 180 مگاوات برق مدیریت شد.

منبع: همشهری آنلاین
انتشار: 3 فروردین 1399 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: cyaran.ir شناسه مطلب: 153

به "ضرورت مدیریت مصرف برق و گاز از سوی شهروندان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ضرورت مدیریت مصرف برق و گاز از سوی شهروندان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید