قانون جدید امارات در جذب دانشجوی خارجی
به گزارش مجله سیاران، دولت امارات متحده عربی از این پس به دانشجویان خارجی خود اجازه می دهد در صورت توان اقتصادی خوب، با خانواده های خود در این کشور زندگی نمایند.

به گزارش ایسنا به نقل از ایندین اکسپرس، امارات متحده عربی اصلاحیه ای را در قوانین اقامت خود وضع کرد که به دانشجویان خارجی اجازه می دهد خانواده های خود را نیز با خود به امارات ببرند.
البته این قانون به شرطی است که دانشجو از پس هزینه های خوابگاه برآید و خانواده او هم از شرایط مالی خوبی برخوردار باشند.
امارات متحده عربی با داشتن بیش از 77 دانشگاه و ده هاهزار دانشجو در هر سال، به یک مقصد آموزشی در منطقه تبدیل شده است.
اصلاحیه مذکور، آخرین شرایطی است که دولت امارات در قوانین اقامت برای جذب دانشجویان خارجی جدید وضع نموده است تا شاید عوارض مالی ناشی از همه گیری پاندمی کووید-19 جبران گردد.
در امارات، به دانشجویان خارجی که بالای 18 سال سن دارند و از طرف خانواده و یا یک دانشگاه معتبر در این کشور حمایت مالی می شوند، معمولا ویزای دانشجویی یک ساله اعطا می گردد و دانشجویان موظف هستند هر ساله ویزای خود را تمدید نمایند.
اما دولت این کشور در سال 2018 میلادی برای دانشجویان برجسته یک طرح جدید اقامت طولانی مدت ایجاد کرد که ویزای طلایی نامیده می گردد.
در این طرح، دانشجویانی که معدل بالایی دارند، می توانند ویزای 5 ساله دریافت نمایند. مزایای این ویزا شامل خانواده های آنها نیز می گردد.
منبع: عصر ایران