عشایر گلستان بیش از 2 هزار تن گوشت فراوری کردند
به گزارش مجله سیاران، مدیرکل امور عشایر گلستان گفت: عشایر استان ، 2 هزار و 158 تن گوشت قرمز فراوری کردند.
![عشایر گلستان بیش از 2 هزار تن گوشت تولید کردند عشایر گلستان بیش از 2 هزار تن گوشت فراوری کردند](https://cyaran.ir/upload/2022/10/12/a3cc97eef0f1-9391ebc364d799-ebcf06322b5.jpg)
رضا علیپوری گفت: عشایر استان طی 6 ماهه نخست سال 2 هزار و 158 تن گوشت قرمز فراوری کردند.
او بعلاوه از فراوری 4 هزار و 825 تن شیر اطلاع داد و گفت: عشایر استان طی این مدت، 289 تن پشم نیز فراوری کردند.
عشایر استان گلستان، دارای بیش از 744 هزار راس دام سبک و سنگین مانند گوسفند، بز، شتر و گاو هستند.
آن ها سالانه بیش از 6 هزار تن گوشت و بیش از 16 هزار تن شیر و فرآورده های شیری مانند پنیر، ماست، دوغ، روغن زرد، قره قروت و کره فراوری می نمایند.
جمعیت عشایر گلستان 23 هزار و 66 نفر در قالب 4 هزار و 122 خانوار است.
عشایر استان گلستان در سه شهرستان مراوه تپه، کلاله و گنبدکاووس حضور دارند که بیشترین عشایر استان مربوط به شهرستان مراوه تپه است.
خبرنگاران گلستان گرگان
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان