طرز تهیه خرما پلو اهوازی لذیذ

به گزارش مجله سیاران، خرما پلو یک غذای خوشمزه و شیرین است که طرز تهیه بسیار راحتی دارد. این غذا را می توانید با گوشت یا مرغ و یا حتی فقط با خرما تهیه کنید.

طرز تهیه خرما پلو اهوازی لذیذ

خبرنگاران | سرویس آشپزی - خرما پلو یک غذای خوشمزه و مقوی مخصوص اهواز است. این غذای سرشار از مواد مغذی و ویتامین در ماه مبارک رمضان بسیار مورد استقبال قرار می گیرد. پس شما هم دست به کار شوید و این غذا را درست کنید تا از خواص خرما و سایر مواد مغذی آن بی بهره نمانید. در ادامه این مقاله طرز تهیه خرما پلو غذای مخصوص اهواز را خواهید خواند.

طرز تهیه خرما پلو

مواد لازم (برای 3 نفر)
خرما 1 لیوان
شیر2 لیوان
برنج1 لیوان
کشمش1/2 استکان
کره اب نموده 1 استکان
زعفران 1/2 قاشق چای خوری
گوشت چرخنموده 250 گرم
نمکبه مقدار لازم

زمان لازم برای آماده شدن خرماپلو 2 ساعت

دستور تهیه خرما پلوی اهوازی

  • ابتدا هسته و پوست خرما ها را بگیرید و آن ها را همراه با کره در تابه سرخ کنید تا براق شوند.
  • برنجی که قبلا خیس خورده را بشویید، آن را همراه با شیر، نمک و زعفران مخلوط کنید و روی شعله متوسط بگذارید تا برنج بپزد و آماده دم کردن گردد.
  • وقتی آب برنج تمام شد و آماده دم کردن شد، کشمش های شسته شده را به آن اضافه کنید و در قابلمه را همراه با دمی بگذارید تا برنج خوب دم بکشد.
  • در یک ظرف جدا گوشت چرخنموده را با کمی نمک و فلفل مخلوط کنید و خوب آن را ورز دهید.
  • گوشت ها را در تابه سرخ کنید.
  • یک ربع آخر مانده به دم کشیدن برنج گوشت ها و خرما های سرخ شده را روی برنج بریزید و صبر کنید تا برنج خوب دم بکشد.
  • پس از یک ربع خرماپلو شما آماده سرو است.

نوش جان…

نکات تکمیلی برای پخت خرماپلو

  • توجه کنید برای این غذا از خرما های سفت و عظیم بهره ببرید.
  • می توانید گوشت چرخنموده این غذا را حذف کنید و به جای آن گردو بریزید. اگر مایل به اضافه کردن گردو بودید آن را از شب قبل در آب خیس کنید تا نرم گردد.
  • اگر وقت و حوصله دارید می توانید گوشت چرخنموده را به شکل و اندازه خرما در بیاورید و آن را بین خرما قرار دهید؛ سپس خرما ها را روی برنج بگذارید.
  • می توانید هنگام دم کردن برنج کمی دارچین نیز روی آن بپاشید.
  • خرما پلو را به دلیل طبع گرمی که دارد می توانید با ماست و خیار یا ترشی نوش جان کنید.
  • می توانید گوشت چرخنموده را حذف کنید و به جای آن در کنار پلو کمی ماهیچه آب پز سرو کنید.

سخن آخر

طرز تهیه خرما پلو را مطالعه کردید. توجه کنید که این غذا را برای یک بار هم که شده امتحان کنید و نظرات خود را با ما در میان بگذارید. این غذا طعمی جدید و لذیذ دارد و از تهیه آن پشیمان نخواید شد. جالب است بدانید در اردبیل و تبریز غذایی به نام سوتی پلو یا شیرپلو وجود دارد که طرز تهیه آن مانند خرما پلو است (برنج دم کشیده با شیر و خرمای سرخ شده در کره). اگر به غذا های شیرین علاقه دارید در خاتمه می توانید طرز تهیه شیرین پلو را نیز در خبرنگاران مطالعه کنید.

منبع: setare.com
انتشار: 16 تیر 1400 بروزرسانی: 16 تیر 1400 گردآورنده: cyaran.ir شناسه مطلب: 1112

به "طرز تهیه خرما پلو اهوازی لذیذ" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه خرما پلو اهوازی لذیذ"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید