تور استانبول: دسرهای ترکی را کجای استانبول بخوریم؟

به گزارش مجله سیاران، خوردن دسر، یکی از تجربه های لذیذ و بی نظیر در هر شهری است که به هیچ وجه نباید آن را از دست داد. استانبول، به عنوان یکی از مهم ترین مقاصد تور ترکیه، با پیشنهادهای شیرین فوق العاده ای در انتظار شما است.

تور استانبول: دسرهای ترکی را کجای استانبول بخوریم؟

بهترین تجربه سفر را با تور استانبول در خاطراتتان ثبت کنید. از استانبول زیبا دیدن کنید و لحظات زیبایی را در این شهر تاریخی و تفریحی بگذرانید.

استانبول، مرکز تاریخی ترکیه، به عنوان یک شهر بین المللی چندفرهنگی، گستره ای لذیذ از برترین نسخه های کلاسیک ترکی چون راحت الحقوم ها تا دسرهای محبوب و عالی بین المللی را در برمی گیرد و تور استانبول بدون چشیدن طعم این خوراکی های خوشمزه ناقص می ماند. خبرنگاران در این مقاله شما را با برترین مکان هایی آشنا خواهد نمود که می توانید لذیذترین دسرهای استانبول را مزه کنید.

1. قنادی پلیت؛ شیرینی ناپلئونی یا میل فی (Mille-Feuille)

قنادی پلیت (Pelit Pastanesi)، از سال 1957 در حال تهیه دسرهایی فوق العاده بوده است؛ اگرچه باید گفت که شیرینی ناپلئونی، یکی از برجسته ترین دسرهای اصلی اینجا و احتمالا برترین در شهر به شمار می رود. این شیرینی فرانسوی از چندین لایه شیرینی پف دار با خامه زده شده در میان لایه ها تشکیل و با یک لایه پودر قند، پوشانده می گردد.

  • غذاها: ترکی، قهوه
  • وعده ها: صبحانه، ناهار، برانچ، شام
  • ساعت فعالیت: هفت صبح تا 12 شب
  • تلفن: 34 83 247 212 90+
  • آدرس: Rumeli Caddesi No: 61 Osmanbey Beyoglu, Sisli, Istanbul 34371 Turkey

2. قنادی دیوان؛ شیرینی اکلر

قنادی دیوان (Divan Pastanesi)، اعیانی ترین قنادی شهر استانبول است و علاوه بر کیک های فوق العاده، دسرهایی چون راحت الحلقوم را به مشتریان ارائه می نماید. شیرینی های اکلر شکلاتی با طعمی بسیار لذیذ و مغز شکلات تلخ، روز دلچسبی برای شما خواهند ساخت. اکلر، نوعی نان شیرینی خامه ای فرانسوی است که با دو لایه نان نسبتا دراز (درست شده با خمیر پفی) و خامه زده شده یا کاستارد در میان آن ها و رویه ای تزئینی روی آن، درست می گردد.

  • غذاها: ترکی، قهوه
  • وعده ها: صبحانه، ناهار، برانچ، شام
  • رژیم های خاص: وگان، گیاه خواری
  • ساعت فعالیت: هشت صبح تا 10 شب
  • تلفن: 40 16 355 216 90+
  • آدرس: Erenkoy Mah, Bagdat Cd. No: 333/A, 34728 Kadikoy/Istanbul, Turkey

3. گورمه؛ محلبی (Muhallebi) یا پودینگ

محلبی، یک پودینگ ضخیم طعم دارشده با مصطکی است که معمولا با دارچین تزیین شده و به صورت سرد سرو می گردد. مصطکی به صمغ زرد رنگی می گویند که از درختچه ای به نام پسته مصطکی، گرفته می گردد. غذاهای لبنی گورمه (Goreme Muhallebicisi) در کورتولوش، یکی از محله های استانبول، جزو برترین مکان هایی است که می توانید این پودینگ شیری و بعلاوه کازان دیبی (Kazandibi) را امتحان کنید که پودینگی ضخیم با رویه کارامل برشته است.

  • غذاها: ترکی، سوپ
  • وعده ها: صبحانه، ناهار، برانچ
  • رژیم های خاص: حلال، گیاه خواری
  • ساعت فعالیت: هفت صبح تا 11 شب
  • تلفن: 43 71 232 212 90+
  • آدرس: Ferikoy Mh, Kurtulus Cd. 60/B, 34377 sisli/Istanbul, Turkey

4. نظر؛ نان خامه ای یا پروفیترول

قنادی نظر، محلی کاملا ساده است که در ابتدا شاید نظر شما را جلب نکند؛ اما کافی است فقط یک بار وارد آن شوید و شیرینی های اکلر کوچک و خانه نان خامه ای آن را ببینید، مطمئن باشید که آب دهانتان راه خواهد افتاد. نان خامه ای، یک نوع شیرینی به شکل توپ است که از خمیر پفی تهیه شده و داخل آن با خامه زده شده پر می گردد.

  • ساعت فعالیت: هفت صبح تا 11 شب
  • تلفن: 46 27 225 212 90+
  • آدرس: Ferikoy Mh, Kurtulus Cd. 182/B, 34377 sisli/Istanbul, Turkey

5. رستوران بیگ اوغلو؛ باقلوای کورو (Kuru Baklava)

در مکان های بسیاری در سراسر شهر استانبول می توانید باقلوا بخورید؛ اما همه آن ها خوب نیستند، زیرا کیفیت مواد تشکیل دهنده این شیرینی لذیذ، در طعم آن بسیار موثر است. البته، باید بدانید که هرگز از خوردن باقلوای کورو پشیمان نخواهید شد؛ باقلوایی ضخیم که پر از پسته است. این رستوران که همواره از کره صاف با کیفیت بالا در طبخ شیرینی هایش استفاده می نماید، تجربه ای لذیذ و به یادماندنی از این دسر ترکی را برای شما به ارمغان می آورد.

  • غذاها: ترکی، مدیترانه ای، خاورمیانه
  • وعده ها: ناهار
  • ساعت فعالیت: 7:30 صبح تا 9 شب
  • تلفن: 49 00 336 216 90+
  • آدرس: Caferaga Mahallesi, General Asim gunduz cd. nailbey sk no:1/b, 34710 Kadikoy/Istanbul, Turkey

6. قنادی و رستوران کنیالو؛ باقلوای پرتغال

کنیالو (Konyali) از زمان تاسیس در سال 1897، فعالیت خود را به عنوان رستوران غذاهای سنتی ترکی شروع کرد. البته، همه چیز در اینجا حول دسرها می چرخد و مشهورترین آن ها، باقلوای لذیذ با پرتغال است که مانند آن را در هیچ جای شهر نمی توان پیدا کرد.

  • آدرس: 1Mimar Kemalettin Caddesi, Istanbul, 34112, Turkey

7. رستوران هانکار؛ حلوای سمولینا با بستنی

حلوا، یکی از گزینه های لذیذ در منوی دسرهای ترکی رستوران هانکار (Hunkar) است که از برترین رستوران های ترکیه محسوب می گردد. در اینجا، بستنی با روکشی از حلوای آرد سمولینا، یک دسر فوق العاده و نو برای مشتریان است.

  • غذاها: غذای محلی، مدیترانه ای، ترکی، خاورمیانه
  • رژیم های خاص: گیاه خواری
  • ساعت فعالیت: 12 ظهر تا 10:30 شب
  • تلفن: 65 46 225 212 90+
  • آدرس: Harbiye, Mim Kemal Oke Cd. No:21, 34271 sisli/Istanbul, Turkey

8. آب نبات ترکی

معرفی یک مکان برای خوردن آب نبات ترکی، کمی مشکل به نظر می آید؛ زیرا استانبول دارای سه تامین کننده قدیمی و فوق العاده آب نبات ترکی و راحت الحقوم است. آب نبات فروشی جافر ارول (Cafer Erol) که در بخش آسیایی شهر قرار گرفته و در سال 1807 تاسیس شده، برای مارزیپان های لذیذش در اشکال میوه و سبزیجات و همین طور مجموعه ای رنگارنگ از آب نبات های ترکی آکید با طعم هایی چون گل رز، لیمو، نعنا، کنجد و غیره، شناخته شده است.

مارزیپان یا خمیر بادام، نوعی ماده ای غذایی است که از مخلوط پودر بادام با شکر یا عسل درست می گردد و قابل شکل پذیری است. این شیرینی ها پس از افزودن رنگ خوراکی، به حالت های مختلف مانند میوه شکل داده شده و آماده فروش می شوند. آکید، یکی از قدیمی ترین محصولات ترکی از عصر عثمانی است و معنی آن، ایمان، وقف و قانون می گردد. این آب نبات از ژلاتین و شکر تشکیل شده است.

  • ساعت فعالیت: 9 صبح تا 12 شب
  • تلفن: 03 11 337 216 90+
  • آدرس: Osmanaga, Yasa Cd. No:19, 34714 Kadikoy/Istanbul, Turkey

دسر فروشی علی محدین حاجی بکیر (Ali Muhiddin Haci Bekir)، در دوران حکومت عثمانی، مسئول پخت راحت الحلقوم های ترکی بوده است و مغازه نوستالژیک آن ها در محله امینونو در بخش فاتح استانبول، همه آب نبات های لذیذ از جمله راحت الحلقوم ترکی، حلوا و انواع شیرینی ها را به فروش می رساند.

  • ساعات فعالیت: 8 صبح تا 7:30 عصر
  • تلفن: 66 06 522 212 90+
  • آدرس: Hobyar, 1, Zahire Borsasi Sk., 34112 Fatih/Istanbul, Turkey

اوچ یلدیز شیکرلمه (UC Yildiz Sekerleme) به معنای سه آب نبات ساز، یکی از قنادی های کمتر شناخته شده شهر استانبول است؛ هرچند که راحت الحلقوم ترکی با مصطکی و بعلاوه آب نبات های ترکی و مرباهای خانگی، طعمی بی نظیر و باورنکردنی دارد.

  • ساعت فعالیت: 7:30 صبح تا هشت شب
  • تلفن: 70 81 293 212 90+
  • آدرس: Huseyinaga, Dudu Odalari Sk. No:7, 34435 Beyoglu/Istanbul, Turkey

9. مشهور ببک بادام ازمسی؛ بادام ازمسی (Badem ezmesi)

بادام ازمسی، شیرینی ضخیمی با مغز بادام است که شباهت زیادی با مارزیپان دارد و قنادی خانوادگی ببک بادام ازمسی، از سال 1904 در حال سرو این شیرینی لذیذ و خوشمزه بوده است. توصیه می گردد که حتما شیرینی پسته ای آن ها را هم امتحان کنید.

  • ساعت فعالیت: 9 صبح تا 10 شب
  • تلفن: 84 59 263 212 90+
  • آدرس: Bebek, Cevdet Pasa Cd. No:53/C, 34342 Besiktas/Istanbul, Turkey
منبع: کجارو / theculturetrip.com
انتشار: 30 بهمن 1400 بروزرسانی: 30 بهمن 1400 گردآورنده: cyaran.ir شناسه مطلب: 1389

به "تور استانبول: دسرهای ترکی را کجای استانبول بخوریم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "تور استانبول: دسرهای ترکی را کجای استانبول بخوریم؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید