8 کشته و مصدوم در 2 تصادف جاده ای
به گزارش مجله سیاران، رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور ناجا از وقوع دو فقره تصادف فوتی و جرحی با 8 کشته و مصدوم خبرداد.

به گزارش گروه حوادث خبرنگاران از فارس، سرهنگ احمد شیرانی رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور ناجا از وقوع دو تصادف فوتی و جرحی در جاده های کشور اطلاع داد.
رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور ناجا توضیح داد: در ساعت 14:30 روز گذشته در محور فرعی ورکات در محدوده پلیس راه نیکشهر ـ چابهار یک دستگاه پژو پارس به دلیل تجاوز از سرعت مقرر واژگون شد؛به دنبال این حادثه 2 نفرکشته و چهار نفر مصدوم شدند.
وی به وقوع یک فقره تصادف جرحی اشاره و بیان داشت: روز گذشته در ساعت 18، یک دستگاه مینی بوس با تعداد 11 سرنشین در محور قائمیه در استان فارس به علت عدم توجه به جلو از جاده خارج شد؛ این حادثه نیز دو مصدوم بر جای گذاشت.
سرهنگ شیرانی اظهار داشت: سرعت و سبقت غیرمجاز، عدم توجه به جلو و خستگی و خواب آلودگی عامل وقوع 82 درصد از تصادفات جاده ای است.
منبع: جام جم آنلاین