راه اندازى زیرساخت های دانش بنیان در دانشگاه آزاد بوشهر
به گزارش مجله سیاران، رئیس دانشگاه آزاد بوشهر گفت: در این دانشگاه اقدام به راه اندازی زیرساخت های دانش بنیان و عایدی غیرشهریه ای، تحقق 95 درصدی عایدی های شهریه ای، مدیریت و کاهش حداکثری هزینه ها شده است.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزارى دانشجو، اسماعیل عبداللهی رئیس دانشگاه آزاد بوشهر در جلسه بررسی و عملکرد بودجه هفت ماه گذشته این دانشگاه که با حضور مدیران کل بودجه و توانمندسازی دانشگاه آزاد اسلامی، رؤسای واحد ها و مراکز آموزشی این استان به صورت غیرحضوری برگزار گردید با ارائه گزارشی از عملکرد بودجه ای واحد بوشهر در دوره اقتصادی جاری تأکید کرد که گزارش ها در هر زمینه و حوزه ای باید شفاف، روشن، قابل استناد و براساس اعداد دقیق باشد.
به گفته رئیس دانشگاه آزاد بوشهر، آمار ها ملاک ارزیابی عملکرد و بیانگر ظرفیت و توانایی مجموعه است و باید نقاط قوت و کاستی مورد توجه جدی قرار بگیرد.
عبداللهی با تأکید بر برنامه ریزی دقیق، صحیح، راهبردی و هدفمند بیان نمود: باید با درک صحیح از ظرفیت ها و مزیت های درون و برون دانشگاهی، انسجام، همفکری، همگرایی، توانمندسازی و فعال سازی ظرفیت ها به برترین نتایج دست یافت.
وى با اشاره به افزایش پذیرش دانشجو در دانشگاه آزاد بوشهر، راه اندازی زیرساخت های دانش بنیان و عایدی غیرشهریه ای، تحقق 95 درصدی عایدی های شهریه ای، مدیریت و کاهش حداکثری هزینه ها را از اقدامات مهم برشمرد.
عبداللهی با اعلام تشکیل کمیته های مستقل جذب دانشجو، وصول شهریه و مطالبات دانشگاه آزاد بوشهر عنوان نمود: از آنجا که دانشگاه آزاد اسلامی متکی به بودجه دولتی نیست، مدیریت عایدی، هزینه و افزایش بهره وری یک اصل و احتیاج اساسی است.
وى با تأکید بر اینکه توانمندی های استان بوشهر به مراتب بیشتر از ظرفیت های شکوفاشده کنونی است، یادآور شد: آمایش و جابه جایی رشته ها در استان، وجود پنج مرکز تحقیقاتی تازه، مراکز رشد و واحد های فناور، سرای نوآوری نفت، گاز و پتروشیمی، مدارس تخصصی و مهارتی، مرکز تخصصی دوره های کوتاه مدت، بیش از 30 تفاهم نامه همکاری، مراکز مشاوره و خدمات آزمایشگاهی زیرساخت هایی هستند که قابلیت پاسخگویی به احتیاج های استانی و ملی را دارند.
منبع: خبرگزاری دانشجو